Donataso parašė:
Mano dar mp geria prieš miegą ir naktį 😬 yra dar papulių mylėtojų? 😁
Yra 🤗. Prieš nakties miegelį ir kartą naktį 😊. Vis planuoju baigti, tik nesusiimu, tikiuosi gal mažajai pabos…
Donataso parašė:
Mano dar mp geria prieš miegą ir naktį 😬 yra dar papulių mylėtojų? 😁
Yra 🤗. Prieš nakties miegelį ir kartą naktį 😊. Vis planuoju baigti, tik nesusiimu, tikiuosi gal mažajai pabos…
Donataso parašė:
Mano irgi kartais užmiega po darželio iškart. Bet leidžiu miegot tik 40min-1h. Kad ir pikta buna poto, bet nieko. 😁
Tai kad piktas tada kaip širšė....
Geltona.pieva parašė:
Yra🙈
Mano piena dar litrais geria
bet valgo jau labai gerai, tai jam žmonių maisto užtektų.... Tik dar laikau, kad lengviau žiemos virusus atlaikyti būtų.. bet komentarų jau gaunu iš visų. Žodžiai oro uoste tai ten replikų belenkiek buvo
po darželio tai binau, jau kad draskyti nepradėtų. Jis ateina, kad iš sako: mama peno
gal jau ilgokai...
Va mano irgi labai didelė pieno gerbėja. Bet dabar jau atpratinom dienos miego užmigti be pieno ir dabar tik nakties miegui pienelis liko. Bet pasidalinsiu mūsų sėkmės istorija atsisakant pieno prieš pietų miegą. Mes visuomet savaitę prieš kokį nors smagų įvykį (vykstam atostogų, atvažiuoja seneliai ir t.t) pasižymėdavom tą dieną kalendoriuje ir kasdien braukdavom dienas iki to. Ji jau daugmaž supranta kas bus kai ateina ta svarbi diena. Tai taip pat mes pasižymėjom ir pienuko per pietus pabaigą. Aiškinau kasdien, kad nuo tos dienos jau pienuko per pietus nebus, paskaitysim pasaką ir reiks užmigti. Ir atėjus lemtingai dienai ji puikiausiai užmigo. Gal vieną kart paprašė, bet priminiau, kad nuo šiandien pienuko per piet nebėra ir viską vaikas suprato. Kitas dienas irgi porą kart dar priminti reikėjo, bet ne daugiau. Tai taip atsisakėm pietų pienelio nepralieję nei vienos ašaros 😁 taip pat darysime ir su nakties miegu.😁
Saviškį irgi dar žindau, bet visiškai savo iniciatyva - jam nebūtų ir nereiktų
užmiega žįsdamas, bet jei negaliu tuo metu pažindyt, tai užmiega ir be pieno. Kieto maisto valgo daugiau nei mes, tai irgi ne problema. O žindau, nes tikiu, kad padeda greičiau pasveikti, o gal ir mažiau sirgti, nors vistiek darželį lankydamas serga daug
gintaremaj parašė:
Sveikos mamytes seniai besirodem🤗🤗🤗 kaip pas jus reikalai su naktinpuodziais??
Mum kol kas tai tik interjero puošmena. 🙄🙈 Nu niekiap. Atsisėda nusijuokia ir nueina svaais keliais ..
gintaremaj parašė:
Labas. 🌸 Maniškė jau pilnai viską daro į naktipuodį arba į tualetą. 😊
gintaremaj parašė:
Namuos ir darzelyje buna visada su kelnaitem ir visa daro i puodeli, kai i miesta vaziuojam uzsidem pampi, nes nesipraso. Sodinu pati laikas nuo laiko, paklausus visada sako kad nenori🤪😅 Mums labai pasiteisino pradzioje kad eidavau i tualeta sesdavaus pati ir vaika ant puodelio sodindavau, sakydavau kad kartu darome ir padarydavo, taip ipratinom daryti i puodeli🤪
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai