2021.10.22 17:17 (prieš 4 m.)
fenix parašė:
1. YL nėra kokybiški, ir buvo papuolę į daugybę skandalų dėl "kokybės".
2. Gauti visai nesudėtinga, tai mitas jog eteriniai yra kažkoks raketų mokslas - t…
Įdomu iš kur kokybiško sakykim frakincenso et aliejaus galima lengvai belekokioj mažytėj parduotuvėlėje gauti 🙈 o esu ir tokiu būdu bandžius. turiu kaip tik neblogą parduotuvę su gan neblogais produktais, kokybiškais papildais, bet et aliejai nieko verti 😬 o frakincenso išvis mažai kas gauna, nėra paprastas išgavimas ir bent prieš kelis metus net ribota buvo kas jo turi. Ypač kokybiško. Ne vienus et al esu pirkus, net skeptiškai žiūrėjau į jų veikimą, nes rezultato norimo nebūdavo. Galiausiai lb blogai buvo ir jau griebiausi yl. Būna pas juos skandalų, bet aišku kad stebi ir tikrina. O kas tas mažytes tikrina? Ogi niekas, dauguma nuperka iš ebay lygio ir perpardavinėja. Kažkurioje lietuviškoj pilstytojų kompanijoj pasidomėjau iš kokių ūkių atkeliauja pas juos et aliejai, bet taip ir neatsakė. ( Tas buvo prieš maždaug 5 metus ir nepamenu pardavėjos) Pasiūlė atvykti į parduotuvę ir galbūt suteiks info 🤷♀️ Kodėl negalėjo raštu atsakyti taip ir likau nesupratus. O ir būtų užtekę sužinoti šaly, regioną, jau ten giliau šaknų nebūčiau kasus.
O svarbiausia man ne tik levandos ar kokio arbatmedžio et aliejus reikalingas, o kurkas platesnis pasirinkimas. Tas itin ribota, vos kelios kompanijos turi didesnį pasirinkimą. Dažniausiai turi tuos einamiausius. Kiek buvę, kad pradedi tikrinti sudėtis ir žiūrėk kokia nesąmonė pridėta 😬 o tikiuosi nusipirkt gryną, be priemaišų. Taip ne vieną kompaniją esu atmetus, nors lb viliojo. Na ir jei reikia kokių 20 skirtingų et aliejų, neieškosi atskirai ūkių, kur tiesiogiai nupirkt 🙈 ir kiek laiko paieškom reik, o ir tikrai ne visi ūkiai pilsto mažais kiekiais. O ir išlaidos kokios būtų parsisiuntimo, nes nemažai atkeliauja net už europos ribų 🙈
Nėra jau taip paprasta kaip atrodo, aš mėnesių mėnesiais sėdėjus ir ieškojus info, lyginus kompanijas, domėjusis.