Linete parašė:
Aha, tu tai viską išmanai, čia tai faktas
![]()
Tai kokiais moksliniais straipsniais remiesi, nurodyk šaltinius ir ar turi statist…
apsisviesk kiek ta mary.s ir tu tiek visko zinosi
Linete parašė:
Aha, tu tai viską išmanai, čia tai faktas
![]()
Tai kokiais moksliniais straipsniais remiesi, nurodyk šaltinius ir ar turi statist…
apsisviesk kiek ta mary.s ir tu tiek visko zinosi
mirtingoji parašė:
Tos veliavytes po paskutiniu komentaru reiskia, jog niekam neidomu ar mamai juokinga, ar ne. Mane asmeniskai sunervina kai ateinu i tema paskaityt vaiku isdaigu, o …
Yra gydytoju nervams gydyti neblogu siais laikais ;) o nusisnekejimus ir nervu priepuolius kitoms skaityti lb idomu ?
vienu zodziu, sekmes tvardant emocijas ;)
Mary.S parašė:
Priminkit kas jūs tokia, kad turiu jums ataskaitą priduoti? Matyt būsiu praklausiussavo medicininę išmintį pasilaikykit naivuoliams, kurie tiki viskuo, ką s…
Taip ir maniau, neturi, ką konkretaus atsakyt ;) Savo pasiekimų, išsilavinimo irgi nepristačiau, o tu jau padarei apibendrinimus ir pateikei išvadas
O kad tau mokslas įspūdžio nedaro, tai akivaizdu, gali nepasakoti
Mano misija buvo įspėt sąmoningas mamas, kad ieškodamos atsakymų į klausimus, netyčia neužsikabintų ant tavųjų
Peace
Barboleta parašė:
Na kam cia idomu ka jus manot apie MaryS ar lietuvos prezidente?Jau tu apibudinimu tiek buvo,kad tikrai neatrodot kazkokia protinga ar orginali.Cia zmones domisi ir…
Yra tiesos ;)
Apocalyptica parašė:
O kaip mary.s apgaudineja zmones? Gal pacituotumet ir pakomentuotumet is savo profesines puses, kur ji klysta?
Klysta daug kur, net nežinau nuo ko pradėt reikėtų
Suprasčiau, jei patarinėtų, kaip mama iš patirties, bet kai pasisako vit. D klausimu arba imunologiniais klausimais kaip ekspertas.. ir dar klaidinančiai sunku likti abejingam
Ai be žodžių. Pasteras turbūt grabe vartosi
Linete parašė:
Taip ir maniau, neturi, ką konkretaus atsakyt ;) Savo pasiekimų, išsilavinimo irgi nepristačiau, o tu jau padarei apibendrinimus ir pateikei išvadasO kad tau mok…
Pasakyt aš visada turiu ką. Tik nesivarginu tuščiai kažką aiškint pasipūtėliams. Tik tiek
Linete parašė:
Klysta daug kur, net nežinau nuo ko pradėt reikėtųSuprasčiau, jei patarinėtų, kaip mama iš patirties, bet kai pasisako vit. D klausimu arba imunologiniais klaus…
Taip taip
svarbiausia jokiu būdu neabejot medikais. Visada reikia daryti taip, kaip liepia. Kam ta sava galva ir savišvieta, jeigu va medikai tiek daug vargsta. Ir viskas tik tam, kad mums nereikėtų domėtis. Tiesiog gerieji samariečiai
o mes nedėkingi eiliniai mirtingieji dar skaitom ir bandom patys mąstyt
ką ta žmogaus anatomija ar fiziologija. Nieko ji nereiškia, nes medikai viską išmano geriau! Tipinis mediko pasisakymas
"Klausykit manęs, aš dešimt metų mokiaus ir viską viską žinau. Ir dar geriausiai!"
o labiausiai juokinga, kai net ne imunologai, kurie vieninteliai turi teisę skiepyt, drasko akis ir aiškina, ką reikia daryti. Skiepykitės nepaisant nieko. Mirsit kitaip. Tik paprastos statistikos nesugeba pateikt. Svarbiausia aiškint akis išsprogdinus
Linete parašė:
Klysta daug kur, net nežinau nuo ko pradėt reikėtųSuprasčiau, jei patarinėtų, kaip mama iš patirties, bet kai pasisako vit. D klausimu arba imunologiniais klaus…
O jus negalit sukonkretinti? Man tikrai ydomu, nes mary s. Jau simtus straipsniu nuorodu visur buvo imetus, dalinosi visa info simtus kartu, o kita puse tik atbega, isrekia, kad ji neteisi ir zmones apgaudineja, bet vistiek nesiteikia nusviesti liaudies, todel aisku, kas atrodo teisesnis, o tikri kontrargumentai tikrai praverstu... tada gal priverstumet zmones suagejot...
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai