Mary.S parašė:
Turbūt nelabai suvokiate, kad esate šios temos pajuokų objektas. Nes jūsų pasisakymuose tiek kvailų nusistatymų ir teiginių, kad būtų galima knygą parašyti. Bent pa…
Ir vel uzblokavo
Mary.S parašė:
Turbūt nelabai suvokiate, kad esate šios temos pajuokų objektas. Nes jūsų pasisakymuose tiek kvailų nusistatymų ir teiginių, kad būtų galima knygą parašyti. Bent pa…
Ir vel uzblokavo
Arūnės mama parašė:
Kuri moteris pasakys jog ir jos vyras nesiplauna ranku ar dantu nesivalo. Visos sakys mano vyras ir plauna rankytes ir dantukus sveicia....![]()
![]()
![]()
tos kurios nesako ,nemanau ,kad reikstu savo nuomone ,apie tai ,ir nemanau ,su tokiu ilgai isbutu
Saulyte Busiu parašė:
randat ka palygint![]()
kalbam apie vyro higieniskuma ,.o ne makijaza
naturali moteris yra pati graziause istikruju ,niekada rytais nebegu dazytis ir suk…
As me apie makiaza rasiau,o apie susitvarkyma,tai nusiprausimas,susisikavimas. Jau nepamenu kada daziausi
man vyras yra sakes,kad moteros turi visada buti gaivi. Manau tuo viskas pasakyta. O del vyro higienos abejoniu neturiu,nes moko vaikus visko ka daro pats. Vat jo sesers vyras tai i darba eina tik akis pakrapstes,neduok D atsidurt salia nes kvapelis is burnos kaip...
o zmona tikra svaruole,anyta sakius yra kaip tu gali isileist i lova kai grizes is darbo gula i lova nenusiprauses. Gyveno kartu tai bent higienos ismoke
na kazkaip siuo poziuriu pasiseke, nereikejo mokyt higienos
gal rytais ne visada dantis valos, nes siaip jau pirmas beveik visada atsikelia
maudosi kas dien is darbo gryzes, net buna tarkim penktadieni vakare nusimaudo, sestadieni ryte einam i miesta ir tai dar i dusa ilenda
Liepinukas89 parašė:
Mano vyro mama,kaip dabar jau prisipazino mano vyras....Pries man ateinant ps juos i namus,ji kuopdavo visus kampus
kad nei dulkeles nebutu... :Do dabar jau …
va va, mano buvusio mama irgi namus isblizgindavo pries man pasirodant
monce parašė:
ir jus tuos namus blizginsit,kai marcias prades vest![]()
namus gal ir blizginsiu kaip ir dabar blizginu, o jau sunaus kambario tai gal nereik. Lai pats tvarkosi jei panas nori parsivest ten
jolitti parašė:
o kodel as neturiu teises taip mastyti ?:DDDDDD o Dievuliau kokios jus man juokingosaciu kad pakelet nuotaika :))))))
Galiu pasakyti tiesiai sviesiai....durnesniu pasisakymu neteko girdeti
Sugrioviau pati visus jos issakytus mitus, turiu su kuo net palyginti
o Dievuliau
daviau paskaityti kitiems jusu zodzius, gaila nenufilmavau reakcijos
tai neikainojama
tikrai negalvojau jog 21a. dar buna taip mastanciu zmoniu
22 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai