miau6 parašė:
labai beje tiksliai pasakyta kad tikrai buna perdetu MP maniakiu...
va va,as net aplenkiu tokias temas nes gaunasi visos profes o as durne,nes pienas sako ne papuose o galvoj gaminasi...
miau6 parašė:
labai beje tiksliai pasakyta kad tikrai buna perdetu MP maniakiu...
va va,as net aplenkiu tokias temas nes gaunasi visos profes o as durne,nes pienas sako ne papuose o galvoj gaminasi...
tai kad zinokit pacios maitinancios irgi sulaukia izeidimu :)) va kad ir dabar nu kodel cia reikejo apie ta maniakiskuma kalbet, niekas nieko neizeidinejo, gal but tik patarinejo,kad va jei turi pieno maitink toliau ( nes temos autore jo turi) ,o cia iskart maniakes maniakes
as kazkaip jokio maniakiskumo nepastebejau...
MAŽULIUKAS parašė:
aisku turi teise nenoret,o kitos mamos turi teise forume savo nuomone destyt, kodel jos butinai maniakestai tiek
![]()
Mazuliuk pas tave matau mergaite?
AMTE parašė:
Mazuliuk pas tave matau mergaite?![]()
AMTE, labas
nezinom dar labai jau tiksliai, tokia pirmine informacija po 16 sav. echoskopijos
MAŽULIUKAS parašė:
AMTE, labasnezinom dar labai jau tiksliai, tokia pirmine informacija po 16 sav. echoskopijos
![]()
nu vistiek sveikinu,gal kur nors rasiu Tave susekt,ir pasekt kaip Tau einas viskas
AMTE parašė:
nu vistiek sveikinu,gal kur nors rasiu Tave susekt,ir pasekt kaip Tau einas viskas![]()
![]()
aciukas
lexa parašė:
juk niekas nepuola os nuomones, nereikia gint![]()
as pvz irgi daug ko nesuprantu, ..... nesiginanat, bet nepuolu kitu mamu smerkt del ju pasiri nkimo , jas kvailint, nes mano nuomone kitokia![]()
as ir nekvailinu, tik pasakau kad nesuprantu ju.
wampyre parašė:
as ir nekvailinu, tik pasakau kad nesuprantu ju.
jei nesupranti , tai ir nesigylink , vis tiek nesuprasi , nes cia jau reikia perlipti per savo AS
VioletaP parašė:
As i darba keliuosi,o sestadien,sekmad iseigynes
![]()
![]()
.Esu kitam forume ,ten kur spalio men busimos mamytes ,tai si foruma labai apkalbejo sita kur buvo cia ,kur cia susipyko Rugile ,as ten esu ,bet kazkaip neisejo susibendrauti ,gal del to ,kad jos jaunos
Uoj tos niescios
,hormonai
![]()
ajajaj kaip negrazu...
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai