feja123 parašė:
Sveikute, mes geriame elevit jau nuo 3menesio berodsIr vakarais magnio isgeriu, jeigu jau pavargstu, ar pakieteja pilvukas, bet kiek girejau, po kazkelinto…
a kol reik atsisakyt magnio?
feja123 parašė:
Sveikute, mes geriame elevit jau nuo 3menesio berodsIr vakarais magnio isgeriu, jeigu jau pavargstu, ar pakieteja pilvukas, bet kiek girejau, po kazkelinto…
Niu va, nuo šiandien ir man jau biuletenis
Susitvarkiau sodroje dokumentus, lieka laukti pinigeliu ir viskas, sekantis vizitas i sodra po 09.13, tada turėsiu pasirinkti, kiek laiko busiu motinystės atostogose. Ir kam aktualu, žadėjau parašyti, kas liečia antrus metus, t.y. galimybę, kad antrus metus tą 40proc. skaičiuotų nuo tėčio algos. Tai va, tokia galimybė tikrai yra... Jeigu tėtis uždirba daugiau, antrus metus galimas toks variantas. Mamytė tiesiog parašo atsisakymą gauti šį procentą po metų buvimo su vaiku. Taip yra šiandien dienai, o kas bus metų, tik mūsų brangi vadžia spręs
bukasacka parašė:
labas rytas puzriukaio kaip jums su lovos reikalais? ar visdar leidziat sau pasimyleti?mes vakar nuveikem...
bet uztad visa nakti kankinausi.pilvas b…
Man irig po myliuko su vyreliu viska pradeda skaudet, pilvas kietas kaip akmuo, todel noro jau nebeliko..:((
Miusli parašė:
Siandien buvau pas gydytoja, man nedave judesiuku skaiciavimo lenteles. Greiciausiai cia nuo gyd. priklauso..Tik sake nebegerti kalcio. Pries tai vartojau kalcis+ma…
Mano gyd. iki siol jokiu gert neleido (tik pradzioj folio rugsti) o dabar liepe pradet gert zuvu taukus, kad vaikiukas butu protingesnis. Is zuvu tauku nescioms skirti yra Mumomega, nu bet ir brangus
As irgi nebegeriu vitaminu, geriau nuo 12 savaites gal menesi laiko, bet man va vis budavo isgeriu tu vitaminu ir visa diena kaip nesava, tai nustojau, o kiek kraujo tyrimus daro ir slapima tikrina, visada viskas gerai, medziagu visu turiu pakankamai. Kazkaip net nesinori tada kimst i save vitaminu jokiu, geriau daugiau darzoviu pagrausiu.
nuntaika parašė:
Žinokit, esu kažkur skaičiusi dėl gimdos per didelo atsipalaidavimo ar kažkas tokio, reikia tiksliau su gydytoja konsultuotis
Radau tokią info, bet tikslaus laikotarpio nėra nurodyta: "Magnį naudoti galima ilgai tol, kol išnyks Jus varginantys magnio trūkumo požymiai. Jei nėščiajai trūksta magnio, tai pasireiškia blauzdų mėšlungiu, galvos svaigimu, padidėjusiu dirglumu." www.mamyciuklubas.lt/klubas-busimu-mamyciu/magnio-%C4%AFtaka-n%C4%97stumo-eigai O vitaminus gėriau, pasiskaičiau, kad Elevit geri vitaminai, o žiemą mažokai gauname vitaminų iš vadinamų "daržovių"
vasara aš sutinku, daug vitaminų aplink, tik keliauk į turgelį pas bobulytes, pirk ir valgyk
Miusli parašė:
Siandien buvau pas gydytoja, man nedave judesiuku skaiciavimo lenteles. Greiciausiai cia nuo gyd. priklauso..Tik sake nebegerti kalcio. Pries tai vartojau kalcis+ma…
as tai kalci magni cinka+d ir folio rugsti,dar papildomai magny kartaiskad netrauktu meslungio
saule830323 parašė:
as tai kalci magni cinka+d ir folio rugsti,dar papildomai magny kartaiskad netrauktu meslungio![]()
as tai geriu pregnacare nesciosioms..
ir dar kartais magni isgeriu, jis toks rugstus kaip apelsinu sultys tai kai ko rugstesnio uzsimanau kaip tik tinka
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai