Apocalyptica parašė:
Schemos ir yra issamus aprasymai, tik reik jas ismokti skaityti...
ane?
Apocalyptica parašė:
Schemos ir yra issamus aprasymai, tik reik jas ismokti skaityti...
ane?
Sa-rune parašė:
As kiek ziuriu tai schema nera ne vienas sitas angelas, ane? O pati esi darius? Na tarkim nesuprantu kaip ten daryti, kaip galva, viska ;) noreciau su aprasymu issa…
Jo nėra ten to angelo, aš vakar pati jį nunėriau truputi daugiau nei per pusvalandį. Nieko sunkaus
Pradedi neri nuo galvos ir eini žemyn.
Sa-rune parašė:
kiek susiduriau, dauguma rastu anglu kalba neturi piesinio, vien tik aprasymai, gal ir kitom kalbom taip yra bet nesidomejau. kai turi bilekoki mezgimo leveli tai b…
Jei nemoki skaityti schemu visada galima ismokti, praedi nuo galvos ir ziuri ka kaip daryti rutuliukas reiskia zema styulpeli, bruksniukas su bruksneliu - stulmepi su vienu uzmetimu (kiek bruksniuku tiek uzmetimu rodo ) Kryziukas, kad baisiasi eilute. Pasidaryk ziedeli ir apnerk stulpeliai su uzmetimu, tada kita eilute ir nunersi angeliuka
nemeside parašė:
Jei nemoki skaityti schemu visada galima ismokti, praedi nuo galvos ir ziuri ka kaip daryti rutuliukas reiskia zema styulpeli, bruksniukas su bruksneliu - stulmepi …
tas 2d tai lengvas tiek moku. bet as noriu 3d o jo neisivaizdavau kaip daryti, na isivaizdavau bet ne iki galo. bet jau ipusejau su juo. schemas skaityt moku, tik kai ka pirma kart darai daug klausimu kyla. man tokie klausimai kilo kai galva padarai nutrauki siula ir kuna darai ar is kart prie galvos pritvirtinta kuna. kaip sparnus geriau atskirai dayti ir po to pritvirtinti ar is kart isnert is kuno. tai cia gal labiau techniniai klausimai, gal taip pavadinti juos... =]
silita parašė:
Aš turiu va tokią
Labai grazus
milvide parašė:
Paskutinis simet darbas... Krepsys/pintine.... 2 seni patalynes uzvalkalai, 8 mm vaselis, 4 kamuoliai "siulu"![]()
O čia tai idėja! Bet toks techniškas klausimas, tai nunėrus krakmolijot, ar čia tokia schema, kad taip gražiai ir stovi?
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai