Krepsininke parašė:
Aciu uz palaikyma... Jetau ir jusu angeliukui kaip liudnai....:((( uzuojauta....:(((
Ačiū, mūsų tokių daug, laikykimės visos!!!💐
Krepsininke parašė:
Aciu uz palaikyma... Jetau ir jusu angeliukui kaip liudnai....:((( uzuojauta....:(((
Ačiū, mūsų tokių daug, laikykimės visos!!!💐
Deima1989 parašė:
Tik 10d pagimdziau 19:14 tai nelabai laiko buvo ir dabar yra ka veikti 😁 na gimdymas buvo sunkus apie 18val ir ant galo ir skatino jau norejo ir cp daryt nes vis ik…
nuosirdziausi sveikinimai jums! Aukit sveikos ir stiprios😚
little star parašė:
nuosirdziausi sveikinimai jums! Aukit sveikos ir stiprios😚
Aciu 🤗
Sveiki,noriu paklausti kaip,elgtis tokioje situacijoje. Menesiu anksciau ji uz mane isejo ir dabar as jau grizus i darba.o ji visad megsta ateiti su vaiku ir buti darbe.tas mane zudo.zinoma dar atejimas visad buna i ta kabineta kur sedziu nes ji anksciau sededavo.gal kazkas panasaus yra buve?
Aš tikiu.... parašė:
Sveikos merginos kaip besilaikot? Kaip nuotaikos?
Laba laba. Na vasara
siek tiek geresnes emicijos ir nuotaikos nei buvo ziema...o siaip sedim planuose susilaukti...tikejom kad viskas paprasciau bus,o pasirodo ne velnio....pirmas bandymo ciklas nebuvo toks rimtas. Antras rimtas,bet...deje neuzkibo
dabar trecias ciklas tai tikiuosi pamatyt teigiama si men.kitaip vel pradesiu stresuoti. Nes lb.lb.norim leliaus😢
Iceteeee parašė:
Sveiki,noriu paklausti kaip,elgtis tokioje situacijoje. Menesiu anksciau ji uz mane isejo ir dabar as jau grizus i darba.o ji visad megsta ateiti su vaiku ir buti d…
na taip nera buve, o jus anksciau ar sutardavote?
Jorksyre parašė:
Laba laba. Na vasarasiek tiek geresnes emicijos ir nuotaikos nei buvo ziema...o siaip sedim planuose susilaukti...tikejom kad viskas paprasciau bus,o pasirodo n…
Aš tikiu.... parašė:
Mes irgi vis tikimės... bet tos prakeiktos mm vis ateina.... ir va šnd kaip laikrodukas atėjo... 19d skrendu atostogu i šiltus kraštus, tai tikiuosi kad ten pagausi…
kad tok jums kuo greiciau pavyktu 😚
Zaneta_P parašė:
kad tok jums kuo greiciau pavyktu 😚
Aciu brangioji uz palinkejimus😚
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai