DIVA25 parašė:
E-Asta nuostabus darbai![]()
![]()
![]()
![]()
o as keliu savo beretuke
Labai graži beretė, aš vis planuoju pabandyti kada nunerti, bet taip ir neprisiruošiu
DIVA25 parašė:
E-Asta nuostabus darbai![]()
![]()
![]()
![]()
o as keliu savo beretuke
Labai graži beretė, aš vis planuoju pabandyti kada nunerti, bet taip ir neprisiruošiu
rutuliuke parašė:
sveikutes labai graziu darbeliu atradau. as dabar neriu kepuryte braske tai kai turesiu jau padaryta idesiu fotoo gal kas turit tos sages helo kity shema buciau labai dekinga
![]()
bus įdomu pamatyti
, o sagė nerts be schemos, iš galvos, tad paaiškinti neturiu kaip
Jolla parašė:
E-Asta, labai gražūs darbai...
O aš norėjau paklausti dėl batukų (tų prie pandos) kaip apačia nėrėt? Viršaus schemą jau mačiau, gal turite ir apačios?
Nupiešto rašto neturiu, įkėliau nuorodas pagal ką nėriau
oi kokiu grozybiu prinerete!
Parodau ka as sunarpliojau savo mazylio draugui gimtadienio proga. Gaila, kad ne viena nare nepasidalino dabar ant bangos esanciu kepuriu schemomis. teko daug ardyti ir vel nerti, kol gavosi padoriai
kita kepure siuvau, neriau ir siuvynejau ir gavosi manau, zymiai geriau nei nerta..

Sveikutes,
jungiuosi ir as prie jusu. Visos temos neperskaiciau, pralekiau per kelis puslapius, bet radau labai graziu darbeliu.
Man visada labiau imponavo virbalai,vaseli imdavau tik apbdailai je ireikedavo kus. Nes su vaseliu ma natrode taaaaip ilgu laukti rezultato
Esu primezguzi daug megztinu, liemeniu savo merginai, viena isdrysau nusimegzti ir sau - visai nebloga igavosi kaip neprofesionaliai. Bet vat pora savaiciu esu "uzsidegusi" nerti vaseliu. Ispradziu degiau nerti vasarine suknele,bet galvoju reikia pradeti nuo mazesnio darbelio
Tai susiradau sijono schemute ir va jau pradejau nerti antra pala :)Bus toks pavasariui-rudeniui, nes siulas pusvilne.
Galvoju, gal kuri neriat ne tik maziesiems bet ir dideliem? Gal kokiu nesudetingu rasteliu schemuciu turit suknelem?
Sveikos mamytes
Ir as noriu prisijungti
Nerusi esu tik mokyklos laikais, bet kaip suzinojau, kad laukiuosi pradejau is naujo dometis nerimu
Kol kas mano manymu sekasi visai neblogai, jau turiu pora kepuryciu, tepuku ir pirstinukiu.
Neperskaiciau visos temukes, bet maciau cackytes kepuruke - labai suzavejo
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai