saulyte147 parašė:
kokios gražios gaila man neišdidina
Na turiutik tokio dydzio kokias ikeliau. Issisaugojus dar galima padidinti kazkiek kol nesilieja
saulyte147 parašė:
kokios gražios gaila man neišdidina
Na turiutik tokio dydzio kokias ikeliau. Issisaugojus dar galima padidinti kazkiek kol nesilieja
o daugiau grozio va cia:
forumas.pasmama.lt/forum/geroji-namu-feja/rankdarbiai/nerimo-schemu-archyvas/17.-rankines-kuprines
georgita_p parašė:
issididinau as sita tase,bet nuo kur pradet galit pasakyt
Makukas parašė:
o man neatidaro nuorodu![]()
as pameginauu ir tikrai atsidaro forumas.pasmama.lt/forum/geroji-namu-feja/rankdarbiai/nerimo-schemu-archyvas/17.-rankines-kuprines
sauluze123 parašė:
issididinau as sita tase,bet nuo kur pradet galit pasakyt
Jei turi omenyje zalia, tai ten kaip ir is aisriskiu neriniu gaunasi, atskirai nusineri ziedus, poto lapelius ir tada sujungi.
georgita_p parašė:
Jei turi omenyje zalia, tai ten kaip ir is aisriskiu neriniu gaunasi, atskirai nusineri ziedus, poto lapelius ir tada sujungi.
ne ne zalia o ta pirma ,ten nuo ko pradet nelabai ikertu o labia noreciau
man atsidaro irgi
sauluze123 parašė:
ne ne zalia o ta pirma ,ten nuo ko pradet nelabai ikertu o labia noreciau![]()
man atsidaro irgi…
Pradeti kaip servetele nuo pacio viduriuko.Issineria gelyte, o poto lankeliais apeini. Skaiciukai parodo kiek pynytes ilgis turi buti. O rankenas pacioje pabaigoje nunerti reikia.
georgita_p parašė:
Pradeti kaip servetele nuo pacio viduriuko.Issineria gelyte, o poto lankeliais apeini. Skaiciukai parodo kiek pynytes ilgis turi buti. O rankenas pacioje pabaigoje …
nu jo dabar kai pasakei paaiskejo o po to kaip jas kai nuneri sujungt
sauluze123 parašė:
nu jo dabar kai pasakei paaiskejo o po to kaip jas kai nuneri sujungt![]()
Rankenos neriasi is dvieju daliu. Desineje puseje sunumeruota, kad jos nusineria per 8 eiles.Poto nuneri kaire puse ir susiuti gali per viduriuka
arba sukabini vaseliu.
O poto nusineri identiska puse ir sonus susiuni arba irgi suneri vaseliu.
14 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai