Samute UK parašė:
na pas midwife buvau tik geguzes 17d.ir eisiu tik dabar liepos 19d.birzeli nereikejo nes turejau skana,tai sako del to ir nereikia,na reiks jos uzklaust,bet va siandien pasisveriau +300gr..na kiek skaitinejau tai niekur blogai neraso,nesako,jei tyrimai geri,vaisius auga,matyt organizmas taip reguoja ir tiek..nes va kai buvom skane birzeli,tai viskas su mano pupa gerai,atitiko tuos ismatavimus,o ir siaip va kasdien yra judri,keliames kartu ji iskart pasisveikina savo bumsejimu,aisku jei tik viskas gerai tai to svorio gali ir nebuti,nebus ka mest po to..![]()
merginos,o sakykit cia veliau duoda kazkoki lyg siuntima i ligonine,na susipazint su ja kas ir kaip,kazka girdejau,ar as cia klystu?ir manau jau man turetu duoti ta pazyma i darba dabar kai eisiu,nes bus jau 27sav.o gal reikia paciai paprasyti?na dar darbe nereikalauja,bet kiek cia jau ir beliko..
nu kad neduoda jokio siuntimo i ligonine jokiam susipazinimui, bent jau man nedave, i ligonine vaziavau apziurai 28 savaite nestumo, ir tai ne visos vaziuoja jai, bet tiesa sakant galejo jo ir nebut, nes midw geriau apziuri.... o popieriu i darba as jau tokiu laiku buvau pristacius i darba, paprasyk midwife, duos tau ta pazyma....
Bet deja, neveiksminga... Ir dar i namus kraustomes, dirbu nuo ryto iki vakaro kol ranku pakelti nebegaliu ir vis tiek naudos jokios..