Irena26 parašė:
labas rytas merginos , patarkit ka daryti, eiti nt daryti ar ne? nes bt tik 36,6![]()
Aišku pasidaryk
gi ne karve tekainuoja
Irena26 parašė:
labas rytas merginos , patarkit ka daryti, eiti nt daryti ar ne? nes bt tik 36,6![]()
Aišku pasidaryk
gi ne karve tekainuoja
spurga_e parašė:
Irena, turbut ne nescia, kazkas taip atsitiko su ciklu,gal uzsirasyk pas gine i kita miesta?
ai susinervojau, lauksiu iki 31 d. nes jau pati nebezinau ar as nescia ar ne, siandien krutine uzeina stipriai suskausta ir praeina, jau kokius 3 kartus ar 4 suskaudo... tai lauksiu kitos savaites, gal kas isryskes...
spurga_e parašė:
Irena, cia patarimas ir sau ir tau...maziau galvoti apie nestumus, simptomus ir ttt, tada ir atsiranda va tas stresas kuris sutrikdo mmm
na jokio streso nepatyriau iki tol kol mmm nesuvelavo... o dabar ir sukasi mintys del ko suvelavo ir ju nera, kodel nt neigiamas... kas su mani darosi? man reikia veiklos kad apie tai negalvociau...
spurga_e parašė:
Vanillasky pasakyk kremo pavadinima koki naudoji as kita savaite eisiu pas kosmetologe uzsisakysiu:)o va ta moli panaudosiu paziuresiu koks per stebuklas
Žinok esu išbandžius viska, ir negaliu geriausio išskirti. Paskutini kart naudojau su deguonim, mano kosmetologe tieisog apžiūri odos bukle ir pasako kuri geriau naudoti.
Pasitark su savąja
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai