erikucia337 parašė:
Labas rytas![]()
Labas rytas, labas rytas. Kaip nuotaikytes?
erikucia337 parašė:
Labas rytas![]()
Labas rytas, labas rytas. Kaip nuotaikytes?
taip ir bus
as ryte tik pabudus dar uzsimerkus psiimu savo plastmasini indeliuka, padarau sysiuko ir juostele su OV testu ikisu, o kai jau bunu visiskai isivarciusi lovoje, ziuriu rezultata. kitaip negaliu
na liko tik du testukai, veliau darysiu sisiuko rami, iki mmm laiko, tada teks NT gadinti
visa 20 uzsisakiau
bet tikiuos xaciux,kad mums tiek ju neprireik
gal koki viena isgadinkim,ka? kad tik taip ir butu
nu man pirma reik mmm sulaukt dar paskui galesiu gadint NT
vakar vyras sako o del ko tu tokia garantuota kad nesilauki sakau nes NT rode taip .sako bet juk nesergi sakau nu ne sako o tai kaip draugei tavo buvo juk ir NT nerode 2sav.zodziu o ji pastojo 2d is po mmm tikrai yra garantuota nes naudoja KT zvakutes ir tik ta nakti nenaudojo.o testas 2sav po mmm kai turejo but net nerode.tai zodziu vyrelis vel mane suvare vel sedziu ir mastau o tai jai ir man tas pats nuors nesuprantu kaip gal nerodyt tiek laika
gal tavo testas buvo nelabai jautrus hormonui tam
bet kaip tu iskenti nekartodama, as jau kas ryta buciau kartojusi. Taip as pries sias mmm isgdinau 6 NT, kol sulaukiau mmmm
su savo pirmuoju as pastojau 9 ciklo diena, kaip tik buvau is po mmm
o kaip tavo krutine?
ir primink kiek tau jau laiko veluoja
bet juk tavo draugei nedore, kaip tavo vyras sake? kad labai jau nosies nenukabintum sulaukusi mmm, gal geriau ir galvok, kad nesilauki. o vis tik kike jos tau veluoja???
as apie abu nestumus suzinojau beveik 8 sav budama nes visad pirma men siek tiek kraujuodavau, ir sulukus tu kruajavimu supykdavau ir nesidarydavau testo, kol vienu ir kitu kartu jau krutines nebepanesiau, tada sugalvodavau,kad reik pasidaryt vis tik... tad net nezinau kada NT anksciausiai parodytu. na bet dabar suzinosiu juk 20 turiu
jo draugei 2sav nerode bet kazi kodel juk net pastojo iskart is po mmm o ne ciklo vidury... siandien 7diena kai ju nera
as labai jau noriu mmm nenoriu pas daktaru eit ir vel visokius vaistus pumpuot ir aplamai nenoriu daktaru jau gana kai cia buvau del to svaigimo kai mane isbade
o vistiek nieko neissiaiskino o vistiek galva svaigsta
gal pervargus esi? gal kraujo spaudimas zemas? pradejau kava gert ko niekad nedariau, nes po piet jausdavusi blogai, vaiksciodavau miegodama. kai galva svaigo pries mmm, nustojau gerti visus vitaminus. net folio rugsti. nes abu krtus pastojau be jo. na tu dar palauk mmm, kokia sav, bet vistiek, jei nesulauksi teks pas medikus eiti
raso,kad iki 45 dienu tureti cikla normalu
nu dabar jau antra naktis issimiegojau
tai man dabar 37 nu tai dar biski palauksiu i teks ait nes niekad man jos neveluodavo
bet geda mano svogerka nuvare pas akiu daktare pist reik akiniu as nuvarau pist akiniu igimta toleregyste ta nuvare del skydliaukes tyre as nuvariau del svaigimo mane ir del skydliaukes pries pora sav vare pas gine nes nesusirgo 2,5men dabar man tas pats sakys tu nesveika :D
20 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai