Nepamenu kiek, bet tikrai labai mažas procentas moterų pasaulyje turi reguliarius kaip laikrodukas ciklus. Ir tai visai normalu. Svarbu, kad kiekvieną mėnesį tos mmm pasirodytų. Čia aš taip sakau
Kai pastojau su pirmąja, vadinau tai stebuklu, nes visiškai netikėjau, kad galiu pastot dėl tam tikrų priežasčių. Verkiau iš laimės, nes ta žinia tikrai prilygo didžiausiam gyvenime stebuklui. Organizmas, mano nuomone, visiškai nebuvo pasiruošęs tam. O bac ir užkibo nauja gyvybė. Todėl giliai vidui nesistebiu, kad nepavyksta, kai mes gan dirbtinai stengiamės pastot, ryjam visokius papildukus, daromės visokius OV testukus... Tikra tiesa, kad viską sureguliuoja ir padaro kaip reikia kažkas iš aukščiau.
Dar vienas dalykas, po namų darbelių, aš stengiuosi per daug nejudėt, o pagulėt iškeltom kojom ir pakeltu dubeniu. Taip galvoju padėsiu nueit kam reikia kur reikia
Bet čia vėlgi šioks toks dirbtinumas.. Kurio niekaip negaliu atsisakyt
buvau nusprendusi nesiskirti teisiskai, galvojau,isikursiu pasiimsiu berniuka ir skirsiuosi. bet kai grizau po 9 men ir buves preikalavo atlikti kaip zmonos pareiga, nes vis dar santuokoje esam, buvo mano paskutinis lasas, verkdama pasirasiau skirybu sutarti. grizau i ispanija ir po 2 men pazinau savo dabartini, dar po dvieju pradejom rimta draugyste, tad sie keturi menesiai butu viska isgelbeje
vistiek manes niekas nesupras