2017.03.16 11:39 (prieš 9 m.)
mamulyte1 parašė:
tai tipo uzsirasyt i egza regitroj jei liko tarkim pora vaziavimu??? o jei nepraleis ka tada? registruotis is naujo?
Papasakojau visą istoriją ARV direktoriui, su juo mes šnekėjom ilgai susėdę. Papasakojau viską kas anoj mokykloj vyko ir kodėl noriu persirašyt pas juos. Istorija buvo tokia, kad patyriau spaudimą iš instruktoriaus(kuris yra mokyklos įkūrėjas), dėl grupės visos. Ta prasme atvykus į pamoką, mane gręždavo klausimais "kur ... kad į pamokas neatvažiuoja? o kodėl niekas nėjo pas kitą instruktorių kol atostogavau? o kur kiti dingę, kad nesirodo, neskambina?". Prieš egzaminą mokyklinį jis mane vėl apipylė tokiais klausimais, tada aš jau pasiutau ir pasakiau "iš kur man žinot, negyvenu aš su jais, jum reikia jūs jiem skambinkit ir klauskit", tada dėl tų nervų nuverčiau aikštelėj kuoliuką, pasakė kad man dar daug pamokų reikia ir esu nepasiruošus. Tuo metu jau lankiausi papildomai pas ARV instruktorių, su juo važiavau gerai, aikštelę praeidavau be klaidų. Kai papasakojau viską ARV direktoriui, jis pasiūlė persirašyt pas juos. Iš naujo mokėt nereikėjo, tik už tas papildomas pamokas. Aš lankiau pilną kursą(su teorija) anoj mokykloj, bet man net nesakė laikyt mokyklinio teorijos, o va ARV sužinojau kad reikia, nes jie turi įrašyt į lapus ir jiem nesvarbu kad regitroj jau seniai išlaikius. Tai išsilaikiau tą teoriją, papildomus važiavimus pirkau, iš antro karto išsilaikiau praktiką, o regitrą iš pirmo. Geriausias pasirinkimas mano gyvenime buvo pakeist mokyklą. Anoj būčiau gal iš kokio 5 mokyklinį išlaikius, ir tai tik GAL.
Atsiprašau už tokią ilgą istoriją