Mesdu parašė:
Pradzioj tikrai buvo galvos skausmas,temo akyse.. bet del visko as buvau ispeta ir kad netgi pusmecio reikes,kol viskas bus gerai. Vis tik svetimkunis,bet viskas su…
Man paskutiniu metu irgi daznai skauda.ypac mm metu.
Mesdu parašė:
Pradzioj tikrai buvo galvos skausmas,temo akyse.. bet del visko as buvau ispeta ir kad netgi pusmecio reikes,kol viskas bus gerai. Vis tik svetimkunis,bet viskas su…
Man paskutiniu metu irgi daznai skauda.ypac mm metu.
rasytesaldyte parašė:
Labas visoms turiu toki klausima, ar nuo Mirenos jus buvo kad pastovei skaudetu galva, ir kartais aptemsta akyse? ir kaledu antra diena nualpau. buvau pas daktare p…
Galva tikrai skaudedavo
Sveikos, gal kam nors reikia šios spiralės? Perparduodu pigiau, nes gydytoja buvo ją išrašiusi dėl gausaus kraujavimo, bet nuėjus dėtis susiprato, kad aš juk negimdžiusi ir man minispiralė geriau :)) Esu iš Kauno, galiu ir susitikti, taip pat atsiųsti nuotraukų, čekį ir t.t. Ją įsidėti galima iki 2020 03
868918008
-Mamute- parašė:
Sveikos. Galvoju apie spyrales isidejimo. Esu po cp. Pagimdziau 2017.12.06. Turiu ir recepta spyralei ir siuntima isidet klaipedoj. Tai idomu zadu skambintis regist…
Buvau po cp pirmiausia apziurejo po menesio, o dar po keliu savaiciu apziurejus dejo. Labai neskubekit,nors ir pati gyd. mato pagal situacija, kad isorej sugija,vidui tikrai ilgokai gyja.
Sveikutės, turiu toki klauasymėlį, gruodžio pirmomis dienomis isidėjau Mirena, kaip ir visoms tepliojo pakankamai ilgai, pirmos mm praėjo keistai 7d sirgau, po to dar savaite pakankamai stipriai tepliojo, taciau praėjo, dabar nesulaukiau sekančiu sausio mėn mm, ar gali taip greitai dingti mm, ar pas jus irgi buve kad dingdavo taip greitai ar vis dar sulauksiu? Dabar kitas klausymėlis, šiek tiek neramu dėl to kad ji ar tai iškritus ar tai pajudėjus iš vietos, nes apsižiūrėdama jaučiu kažka tai kieto ir tikrai ne siulus? Gal panikuoju veltui? Su vyru milimuko metu siek tiek paiždykaujam su visokiais žaisliukais
gal jie galėjo Mirena pajudinti iš vietos
. Gelbėkit nes paranoja baigia užgriaužti
cima parašė:
Sveikutės, turiu toki klauasymėlį, gruodžio pirmomis dienomis isidėjau Mirena, kaip ir visoms tepliojo pakankamai ilgai, pirmos mm praėjo keistai 7d sirgau, po to d…
Nueikit pas genekologe
nes jei jauciat kieto kazka tai gali but kad ne vietoje,gal organizmas salina svetimkuni arba su zaisliukais prizaidet
13 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai