2023.01.15 18:32 (prieš 3 m.)
Vilnoja parašė:
Mirenoje labai mažai tų hormonų jie tik vietiškai veikia gimdoje į kraujotaka beveik nepatenka, manau čia kitos priežastys bus.
Gali būti po nėštumo nesusitvarke hormonai, bet gali būti ir spiralė. Kiekviena moteris skirtinga ir kas tinka vienai gali netikti kitai. Gali būt, kad isbalansuoja, bet neaišku ar pogimdyvinis laikotarpis ar spiralė. Realiai kiek girdėjau su hormoninėm spiralė net mėnesinių nėra arba jos menkos tai ką čia bekalbėti. Kai aš rinkausi spiralę, tai susidarė nuomonė, kad tai gyvenimas amžinam pmse. Man pms yra žiaurus isbalansuoja net nervinę sistemą, todėl pasirinkau varine silverline spiralę jau trečius metus ją turiu, įsidėjau iš kart po gimdymo berods 4 mėnesiai ar tai daugiau. Mano organizmas sunkiai ją priėmė ir kraujavimai visokie net dabar per ov pasitaiko, paaštrėjo skausmas per ir po ov kiaušidžių, ėjau per daktarus niekas nieko nerado. Dabar tai tiesiog su tuo apsipratau ir tiek.
Gali but, kad jūsų organizmas pratinasi, nes hormonai ir taip pasikeite, issibalansave, o čia dar spiralė savo duoda. Tai realiai, arba palaukit dar pora mėnesių ir žiūrėkit kaip toliau, arba traukit lauk, bet tokiu atveju rekomenduočiau pagalvot gal apie varine arba kitas kontracepcijos priemones, bent jau prezervatyvą.. Nes nutrauktas lytinis aktas visų pirma nėra saugus, o ir malonumą sumažina..
Aš su varine pusę metų labai jaučiau ta pratinimasi, o po pusės metų jau stabiliau tapo 😊