manomeile parašė:
cha, cha mano ex valentynke sugadintau, specialiai dar pasuktau vakare parekautau i ragely![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
manomeile parašė:
cha, cha mano ex valentynke sugadintau, specialiai dar pasuktau vakare parekautau i ragely![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ruta27 parašė:
na as ziurineju naujus, bet neitinka joks, va patinka vienas kur kazkada rodziau bet jo kaina su nuolaida ir tai 500 svaru... o jei da viska nori i komplekta tai isvis tada virs 700![]()
db negaliu leist to, nes dar daug reiks visko, atrodo jau tiek visko turiu bet niekaip dar neuztenka tai galvoju ir to ir ano reiks...
tai sumasciau quinny pirkt padeveta, bet tipo mazai devetas ir t.t. tai ziuresiu ryt varysiu pirkt, jei nepatiks tada nepirksiu, bet ten pigiai labai atiduoda, yra ir kedute ir lopsys kartu, o uz 100 svaru parduoda, gerai issilaikes, tai nesuprantu ko taip pigiaikazkaip galvojau neuja, bet sakau uz tokia kaina apsieisiu ir padevetu manau
jei netiks tada vel is naujo ieskot, nzn man visi kazkokie belekokie, nu nebent sakau kosminem kainom tai faini
![]()
nu ryt pamatysiu![]()
nu jei su viskuo tai nzn, 100 tirkai pigiai, gal tiesiog dovanotas jiems tai parduoda.... nu nuvarysi pamatysi kaip jis ten atrodo..
Ritulele parašė:
![]()
ir ka daryt?
![]()
bent as tai ir nzn ka daryt, ir galeciau paklausti
nervoja jau, tikiuos sianakt uzmigsiu normaliai, nes vakar tik 6 ryto uzmigau kazkur
manomeile parašė:
nu jei su viskuo tai nzn, 100 tirkai pigiai, gal tiesiog dovanotas jiems tai parduoda.... nu nuvarysi pamatysi kaip jis ten atrodo..![]()
arba vogtas
manomeile parašė:
patikek man atrodo dar nezinai kokiu vyru buna, nzn ir as, kad su tokiu tiek laiko pragyvenau, kol nepamaciau tikro zmogaus veido, ....
oj, ir maniskis po vestuviu ziauriai pasikeite... dar ne metu nera kaip mes vede, o jam po menesio jau 40 sukaks, bet durnas kaip koks paauglys.... mane besilaukiancia itarineja neistikimybe, tai as jam ir sakau, kad pagal save nesprestu... pasidarem visai svetimi zmones!!!! o sako, kad moterys po vestuviu keiciasi, matai - pas mane atvirksciai!!! visa nestuma nuo jo pavydo scenu prazliumbiau, ir dar siandien zliumbiau, durnele....
Ruta27 parašė:
arba vogtas![]()
![]()
![]()
![]()
zn px svarbu, kad butu geros kokybes, o nenunesiotas jau visai
Ritulele parašė:
oj, ir maniskis po vestuviu ziauriai pasikeite... dar ne metu nera kaip mes vede, o jam po menesio jau 40 sukaks, bet durnas kaip koks paauglys.... mane besilaukiancia itarineja neistikimybe, tai as jam ir sakau, kad pagal save nesprestu... pasidarem visai svetimi zmones!!!! o sako, kad moterys po vestuviu keiciasi, matai - pas mane atvirksciai!!! visa nestuma nuo jo pavydo scenu prazliumbiau, ir dar siandien zliumbiau, durnele....
nu nesupyk, bet jei jau toks, tai manau, kad verksi dar ne karta, duok D, kad gimus vaikeliui jis pasikeistu, nes bus isvis sunku... dabar tie vyrai, isvis nevertina nei seimos nei atsakomybes turi, reta tokiu...
manomeile parašė:
zn px svarbu, kad butu geros kokybes, o nenunesiotas jau visai![]()
tai va as ir nenoriu nunesioto, nes siaip sakiau pirksiu tik nauja, bet uz tokia suma ir dar geros kokybes tai zinai verta tikrai
pamirsau paziuret svori jo, gal zinai? buvau tik girdejus kad nesunkus
nes noriu is lengvesniu
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai