Orchide parašė:
Mano anglisku laiku 7d ,o lietuvisku jau butu buve 8 d![]()
draugeliai "miegaliai"
Orchide parašė:
Mano anglisku laiku 7d ,o lietuvisku jau butu buve 8 d![]()
draugeliai "miegaliai"
lutte parašė:
draugeliai "miegaliai"![]()
Jonesss parašė:
sveikos mamytes,turiu beda gal galiu tiketis jusu patarimoManiskis jau nuo gimimimo atpilinejo,bet kuri laika jau buvo apstojas,o dabar ir vel prasidejo,gal kuriai yra kas panasaus
arba gal galit duot patatryma kaip tai isgydit?
![]()
sveika o ka valgot?
ameliukas77 parašė:
aciu gerai miegojom privalge vakar tai visa nakti ismiegojotai man poilsio
o kaip jus ar keliates nakti?as kaip noreciau kad nebesikeltu visai o ne tik per sventes
![]()
mes taipat puikei miegojau bet keliausi 2 kartus nakti vaika apsukti y kita puse nes ankti nusipardo skersai lovos ir dar kojytes iskisa :DD tfu tuf tuf maniskis taj nuo 1men pradejo ismiegoti visa nakti tai va iki dbr dar puikei ismiega :)) o jusu vaikuciai kelesi valgyti ar zaisti ankti?
ameliukas77 parašė:
sveika o ka valgot?
Valgom jau koseles ir visas gaminu pati...na ir dar geriam piena,kaip buvau minejus anksciau karves nes su misiniais yra mums bedu jokio neatitaikom.........
grazina parašė:
Mes labiau i ugi augam nei i svori, jai svorio priaugam tik 300gr tai ziurek ugio 3cmDabar mums daugiau nei puse metuku, o va ziurek jau 7,800gr ir 70cm ugio
![]()
tai tavo panasiai kaip mano
mano ir i ugi
va pries savaite 6.800 svere, ugis 67 cm
na db dar koses jau kerta, tai kol tave pavys manau panasiai sversim, maniau tik mano toks maziukas yra
Puma10 parašė:
mes taipat puikei miegojau bet keliausi 2 kartus nakti vaika apsukti y kita puse nes ankti nusipardo skersai lovos ir dar kojytes iskisa :DD tfu tuf tuf maniskis taj nuo 1men pradejo ismiegoti visa nakti tai va iki dbr dar puikei ismiega :)) o jusu vaikuciai kelesi valgyti ar zaisti ankti?
maniske keliasi apie 8h zaisti valgo tik apie 10h po nakties poto vel miega. kadangi miegam tame paciame kambaryje tai keliuos ir as nors ji demesio nereikalauja nuo ryto bet tai koja isstringa i lovyte tai atsitrenkia versdamasi tai daznaiusiai pasiemu dar padugti pas save i lova
kaip jus?pavydziu kad visa nakti miegat..o tu pati dar maitini?
Jonesss parašė:
Valgom jau koseles ir visas gaminu pati...na ir dar geriam piena,kaip buvau minejus anksciau karves nes su misiniais yra mums bedu jokio neatitaikom.........
gal leidi waikui po walgio werstis ant pilwo per greitai,as tai kokia walanda maziausiai neleidziu warytis,ydejus y auto kedute laikau kol walanda po walgio praeina,nes ktaip taip ir atpilineja,nes skrandukas uzsispaudzia
Ruta27 parašė:
tai tavo panasiai kaip manomano ir i ugi
va pries savaite 6.800 svere, ugis 67 cm
na db dar koses jau kerta, tai kol tave pavys manau panasiai sversim, maniau tik mano toks maziukas yra
![]()
![]()
Jonesss parašė:
o kaip jums su karves pienu? misinukas jogs netiko?kokias koses duodat?mes tai ragaujam viska kas tik leidziama
taip pat verdu pati
maziuke mano tokia padrucke 8 kg jau sveria
5 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai