martanux parašė:
tai vat ir man tas pats, pilnos parduotuves, bet vis tiek nieko nenusiperku, tai tas neitinka tai anasna tusciom negrizom, su dviem maisais maisto
![]()
![]()
![]()
rubu neradot tai bent socios busit
martanux parašė:
tai vat ir man tas pats, pilnos parduotuves, bet vis tiek nieko nenusiperku, tai tas neitinka tai anasna tusciom negrizom, su dviem maisais maisto
![]()
![]()
![]()
rubu neradot tai bent socios busit
Amerena parašė:
oj pas mane tai visa laika ilgi plaukai buvo.ir labai storimatyt ir panyke mano i mane
nusikirpau pagal mane jau trumpai..bet kazkam gal ir netrumpai iki puses nugaros..
pakarpaiu ciut galus..ir priekyje truputi..dazysiu tai sviesiai..paeksperementuosiu kazkokia spalvyte
bet tik netamsiai man lb netinka
o kokia tavo naturali spalva? man tai labai greitai auga..as nebespeju kirpt..jau sian sakiau viskas nuzarinsiu iki ausu
tai kirpeja sako pasvajok
![]()
man kirpeja irgi neleido nusirezt trumpai, o tai norejau paeksperimentuot, bet bent jau is blondines tapau brunete, kol kas nesiskundziu
o ir plaukai gal nuo peroksido pailses
martanux parašė:
ieskojau kokiu keduku pavasariop, uzmaciau adidas neblogus, bet 70lt, tai pasilikau svarstymui, nors jie tokie dailuciai ir visai lengvi, tai itariu ir labai patogusaisku dar sau pavasarinio garderobo ieskojau, bet kaip visada man paciai sau sunku itikt
![]()
o as siandien maze apshopinau mieste:))) nupirkom nauja kepuriuka.plona striukyte..sortuku po namus..o puikaisuias pirkinys kuriuo dar dziaugiuosi tokie niko batukai vasareles saltesnems dienoms
tokie nei kedukai nei tapkytes..man labai patiko:)) dar buvom clarks pasimatuot kojytes galvojau gal jau paaugo:)) bet ne tokia pati..uz tai prisiziurejau nauju graziu basankiu..reiks vasarelei gal ka nupirkt..
Amerena parašė:
oj pas mane tai visa laika ilgi plaukai buvo.ir labai storimatyt ir panyke mano i mane
nusikirpau pagal mane jau trumpai..bet kazkam gal ir netrumpai iki puses nugaros..
pakarpaiu ciut galus..ir priekyje truputi..dazysiu tai sviesiai..paeksperementuosiu kazkokia spalvyte
bet tik netamsiai man lb netinka
o kokia tavo naturali spalva? man tai labai greitai auga..as nebespeju kirpt..jau sian sakiau viskas nuzarinsiu iki ausu
tai kirpeja sako pasvajok
![]()
man skanys labai greit nuauga, turiu daznai dazyt, o va ilgis neilgeja, matyt galiukai nuluzineja visada, dazau plaukus pastoviai koki jau 7 metai tai matyt delto... tai va dabar nusprendziau nusidazyt naturalia spalva o paskui kai nuags nesmatyts ir nedazysiu.. bent kokius metus, kad atsigautu.. mano spalva plauku nejuoda bet tamsus
sandriuke parašė:
rubu neradot tai bent socios busit![]()
tai jau tikrai socios
nervuoja, kai nueini pirkt keliu dalyku, o vis tiek as sugebu su keliais maisais grizt
pykstu kad tokia islaidi esu, man amzinai tai to tai ano reikia, o blogiausia dar buna jei ta ka planavau pirkt taip ir nenusiperku
Ruta27 parašė:
labas vakarelis, ojej kai prirasiusios, net perskaityt nespejau normaliaitik nebuk puse dienos tai jau ojojoj
![]()
mes nesenai is lauko grizom, buvom perdej, su draugais susitikau ir siaip visko po truputi![]()
ziuriu, nemazai mamyciu siandien sopinosi
martanux parašė:
tai jau tikrai sociosnervuoja, kai nueini pirkt keliu dalyku, o vis tiek as sugebu su keliais maisais grizt
pykstu kad tokia islaidi esu, man amzinai tai to tai ano reikia, o blogiausia dar buna jei ta ka planavau pirkt taip ir nenusiperku
![]()
![]()
jai dar kokios akcijos tai isvis daug ir as prisiperku to ko neplanavau
lelyte-uogyte parašė:
maniske irgy sian labai zirzli,oras vesus lauke,tumpam nubegom i lauka,pasivaikstinejom ir namucioo ji verka,kad negali ilgiau lauke pabuti,taip gaila man jos,bet as sunkei jauciuosi,buciau antra kart isejus,bet patingejau,ir taip salykais apsiviniojusi buvau
toks ir pavasaris...apgaulingas oras
![]()
Sian Lejai isvyriau kosyte sriubyte, buvyte,morkyte,brokolis na ir jautiena, kaip ji valge,grietines truputuka,krapiukai,oj net negaliu apsakyti kaip fainai![]()
kaip fainiai, kad valgė.. O aš kažkurią dieną išviriau vištienos bulijoniuke bulvytę, morkytę, kalafijorą, kelis makaroniukus įmečiau, nevalgė nei pro kur....
martanux parašė:
man kirpeja irgi neleido nusirezt trumpai, o tai norejau paeksperimentuot, bet bent jau is blondines tapau brunete, kol kas nesiskundziuo ir plaukai gal nuo peroksido pailses
![]()
as visa laika daziuosi tik sruogelemis sviesiomis..o vasara kai buvau lietuvoje sugalvojau kad man laaabai tiks tamsus plaukai..pasideginsiu soliariume..prisiauginau blakstienas.nusidaziau antakius garziai sakau ko dar gali trukti tamsiu plauku ir jau busiu grazuole:DD nu ka nusidaziua..negalejau i save ziureti veidrodyje..menesi taip kentejau nes neleido is kart dazyt..ir pries pat lietuva vel nusisviesinau..grizus dar zusimeciau sruogeliu..kol vel buvau patenkinta savimi
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai