sandriuke parašė:
jai dar kokios akcijos tai isvis daug ir as prisiperku to ko neplanavau![]()
akcijos veda is kelio
sandriuke parašė:
jai dar kokios akcijos tai isvis daug ir as prisiperku to ko neplanavau![]()
akcijos veda is kelio
Ruta27 parašė:
labas vakarelis, ojej kai prirasiusios, net perskaityt nespejau normaliaitik nebuk puse dienos tai jau ojojoj
![]()
mes nesenai is lauko grizom, buvom perdej, su draugais susitikau ir siaip visko po truputi![]()
labas labas..na ir as kai uzejau nustebau kiek zinuciu:)) senai jau musu forumiukas taip nesvytejo
fainos mamkos musu:)) tik kartais mes nesuspejai..o daznai kai prisedam visos kazkur dingsta
tikiuos cia tik sutapimas
Amerena parašė:
labas labas..na ir as kai uzejau nustebau kiek zinuciu:)) senai jau musu forumiukas taip nesvytejofainos mamkos musu:)) tik kartais mes nesuspejai..o daznai kai prisedam visos kazkur dingsta
tikiuos cia tik sutapimas
![]()
![]()
sutapimas sutapimas
Amerena parašė:
as visa laika daziuosi tik sruogelemis sviesiomis..o vasara kai buvau lietuvoje sugalvojau kad man laaabai tiks tamsus plaukai..pasideginsiu soliariume..prisiauginau blakstienas.nusidaziau antakius garziai sakau ko dar gali trukti tamsiu plauku ir jau busiu grazuole:DD nu ka nusidaziua..negalejau i save ziureti veidrodyje..menesi taip kentejau nes neleido is kart dazyt..ir pries pat lietuva vel nusisviesinau..grizus dar zusimeciau sruogeliu..kol vel buvau patenkinta savimi![]()
as kai naturaliai tamsi, tai po 5m sviesiu plauku turejimo ir nebijojau vel tapt tamsi
cute parašė:
kaip fainiai, kad valgė.. O aš kažkurią dieną išviriau vištienos bulijoniuke bulvytę, morkytę, kalafijorą, kelis makaroniukus įmečiau, nevalgė nei pro kur....![]()
mano merginai tik duok tokia kose
as dar i tokia kosyte visalaika mesytes dedu..o siandien vakarienei virti varsketukai
Amerena parašė:
as visa laika daziuosi tik sruogelemis sviesiomis..o vasara kai buvau lietuvoje sugalvojau kad man laaabai tiks tamsus plaukai..pasideginsiu soliariume..prisiauginau blakstienas.nusidaziau antakius garziai sakau ko dar gali trukti tamsiu plauku ir jau busiu grazuole:DD nu ka nusidaziua..negalejau i save ziureti veidrodyje..menesi taip kentejau nes neleido is kart dazyt..ir pries pat lietuva vel nusisviesinau..grizus dar zusimeciau sruogeliu..kol vel buvau patenkinta savimi![]()
man ir taip buvo, as visada jau kokius 4 metus dazau sviesiom sruogelem , bet viena kart sugalvojau nusidazyt sokoladine, ir ka vel iskart sviesi norejau but.. tai ir dabar galvoju ar nesigailesiu nusidazius, bet kad nusibodo taip daznai dazyt, ir plaukai noriu kad atsigautu
martanux parašė:
as kai naturaliai tamsi, tai po 5m sviesiu plauku turejimo ir nebijojau vel tapt tamsi![]()
tai va yra tokiu zmoniu kurie nebijo eksperementuot..o as tai kaip senmerge su savo tom sruogelem ir ilgais plaukais visa gyvenyma:DD
sandriuke parašė:
man ir taip buvo, as visada jau kokius 4 metus dazau sviesiom sruogelem , bet viena kart sugalvojau nusidazyt sokoladine, ir ka vel iskart sviesi norejau but.. tai ir dabar galvoju ar nesigailesiu nusidazius, bet kad nusibodo taip daznai dazyt, ir plaukai noriu kad atsigautu
o as ryt pasakysiu ar nesigailiu nusidazius kita spalva:DD neaisku dar kokia ta spalva bus..
lelyte-uogyte parašė:
visos mes tokios,todel su vyru shopintisdazniausiai neinu, o tai jis nervina mane:DD
o mano vyras satvirksciai, jis mane kaip tik prie visokiu akciju ir veda kur pamato geltona etikete
ir taip nusiunciu ko i parde tai jis gryzta su krepsiu pilnu, sako akcija negalejau nepirkt
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai