snopsike parašė:
Man kazkoks pilvas isitempes, kietas, dar pana spardosi, jau ir prisigalvoju visko
man ir sian visa diena kazko pilvas kietas ir kai mazius spardosi tai taip skaudziai
snopsike parašė:
Man kazkoks pilvas isitempes, kietas, dar pana spardosi, jau ir prisigalvoju visko
man ir sian visa diena kazko pilvas kietas ir kai mazius spardosi tai taip skaudziai
Gintaryte25 parašė:
Kad neturiu tokio dalyko tik sampes bare yraNei vaikstant nei gulint nerimsta...i tulika kas 3-5min lakstau taip spaudzia apacioj viska ir taip skaudziai
laikykis, gal arbateles isgerk kokios
vada parašė:
Gintaryte, o tavo pilvukas nusileides?ar cia nebutinai jis turi nusileist pries gimdyma?
![]()
kad as zinociau. tiesa sakant nesuprantu nusileides ar ne, siaip jau virsuje nebespaudzia kaip spausdavo kad rugstis pastoviai kilo ir kvepuot truputi lengviau.. bet pagal vaizda nesuprantu
vada parašė:
man ir sian visa diena kazko pilvas kietas ir kai mazius spardosi tai taip skaudziai![]()
Sakau, gal lialius veikia menulio fazes?, aisku cia juokinga, bet jau nebezinau ir ka galvoti
snopsike parašė:
Sakau, gal lialius veikia menulio fazes?, aisku cia juokinga, bet jau nebezinau ir ka galvoti
Bet istikro gali buti kad veikia... Dar vyras parejo is darbo sako bendradarbiui siandien gime vaikas, nebuvo darbe, sakau ziurek kad ir tau negimtu dabar
snopsike parašė:
Na man tokia mintis buvo kilusi.... Nes menulis veikia vandeni, o musu leliukai gi vandeny gvena
Nes ziuriu siaucia cia visom
snopsike parašė:
hmm...gal, vien si naktis buvo tragiska, bet lygtais ne pilnatis
ar as klystu
10 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai