graskiux parašė:
VAlioooooo, noriu pasidžiaugti, mano Patricijai jau dantukas lenda, smegenytėse jau matosi skylutė prasivėrusi. Bus dovana mamai gimtadienio proga, jeigu iki sekmadienio išlįs![]()
sveikinam sveikinam sveikinaaaaam
graskiux parašė:
VAlioooooo, noriu pasidžiaugti, mano Patricijai jau dantukas lenda, smegenytėse jau matosi skylutė prasivėrusi. Bus dovana mamai gimtadienio proga, jeigu iki sekmadienio išlįs![]()
sveikinam sveikinam sveikinaaaaam
graskiux parašė:
Ačiū mamytėm už sveikinimus
taip laukė, laukėm ir , atrodo, sulaukėm
Dinukas, gal ir nėra to rachito. Man atrodo, kad, visos, mes mamos šiek tiek perdedam
Kai pasiskaičiau, kad rachito požymiai yra, kai prakaituoja rankytės, kojytės, tai irgi išsigandau, nes kartais, ne pastoviai kojytės Patricijai prakaituoja, bet gydytoja sako, kad rachito nėra
Gal pėdutėd prakaituoja, nes aš dar vis su vilnonėm kojinytėm savo panelę laikiau per žiemą
dinukas parašė:
Na del rachito mes jau pries tris menesius buvom sunerimelabai prakaituodavo delniukai tai ir pati daktare pastebejo. Na ji galvyte ispaudinejo isziurinejo ir padidino vitam D , ramino kad pozymiai panasus bet ji nemato rachito
dabar delniukai neprakaituoja tik tas rietimasisi ir trinimasis neramino
Nenoriu gydytojai skambinti, sakykit mamuliukai turbut jei dar ner 38 temper zvakutes dar neverta det
![]()
![]()
Nes dickei jei maziau 38-iu kazkaip ir to paracatamolio neduodavau . Vaaaa dicke mano jau vyras i sanatorija isveze, vargsiuke net verke cia ryteBrolio ir taip pasiilgus , o cia vel isvaziuoja
![]()
Galima duoti zvakutes VIBURCOl, jose nera paracetamolio, zolelinis preparatas. Tinka net ir tuomet, kai dantukai dygsta, tam jog vaikutis ramesnis butu, geriau nakti miegotusi.
O kas vyresnelei?
graskiux parašė:
Valiooo! Sveikinam ir su busimu pirmuoju dantuku ir su busimu -nioliktuoju
graskiux parašė:
Ačiū mamytėm už sveikinimustaip laukė, laukėm ir , atrodo, sulaukėm
![]()
Dinukas, gal ir nėra to rachito. Man atrodo, kad, visos, mes mamos šiek tiek perdedamKai pasiskaičiau, kad rachito požymiai yra, kai prakaituoja rankytės, kojytės, tai irgi išsigandau, nes kartais, ne pastoviai kojytės Patricijai prakaituoja, bet gydytoja sako, kad rachito nėra
Gal pėdutėd prakaituoja, nes aš dar vis su vilnonėm kojinytėm savo panelę laikiau per žiemą
![]()
Urtei iki 4men laiko pedutes ir delniukai prakaitavo, bet padidino vitamino D doze ir liovesi
Urtes_mama parašė:
Galima duoti zvakutes VIBURCOl, jose nera paracetamolio, zolelinis preparatas. Tinka net ir tuomet, kai dantukai dygsta, tam jog vaikutis ramesnis butu, geriau nakti miegotusi.O kas vyresnelei?
![]()
vyresnele nuo paauglystes vis tai pica tai karsti sumustiniai, dabar gi su draugais i chesburgerius labai madinga nueit, tai va ir gavo skrandzio ir dvylikapirstes uzdegima (bakterija isiveisus) kaip gydytoja isireiske. Sedes panele dabar su broliu ant kosiu
tai nors sveikiau bus. tik kad dviejus antibiotikus geria
biski neramina , bet sanatorijoj jei ka manau patars dar kokiu vitaminu ar geruju bakteriju pagert. Skambino vyresnele jau spejo masazuose pabut
graskiux parašė:
sveikinam, ar jauciasi jau prabraukus su pirstu lyg pro adatyte durtu? Mums tai jauciasi
igi labai laukiam
dinukas parašė:
vyresnele nuo paauglystes vis tai pica tai karsti sumustiniai, dabar gi su draugais i chesburgerius labai madinga nueit, tai va ir gavo skrandzio ir dvylikapirstes uzdegima (bakterija isiveisus) kaip gydytoja isireiske. Sedes panele dabar su broliu ant kosiutai nors sveikiau bus. tik kad dviejus antibiotikus geria
biski neramina , bet sanatorijoj jei ka manau patars dar kokiu vitaminu ar geruju bakteriju pagert. Skambino vyresnele jau spejo masazuose pabut
![]()
Nu va, masazai
nera to blogo, kas neiseitu i gera
dinukas parašė:
![]()
![]()
![]()
sveikinam, ar jauciasi jau prabraukus su pirstu lyg pro adatyte durtu? Mums tai jauciasi
igi labai laukiam
![]()
Aha, jau brėžia vienas, bet atrodo, kad ir antras jau kalasi
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai