maraida parašė:
dar tas vanduo butu nieko, bet va NUOTEKOS!!! kas sugalvojo ju kaina???? uz elektra mes mokam apie 70 Lt, cia su elektrine kaitlente.. kai su dujine gyvenom, tai apie 50 Lt buvo![]()
sugalvojo tas kas uzdirbt norejo
maraida parašė:
dar tas vanduo butu nieko, bet va NUOTEKOS!!! kas sugalvojo ju kaina???? uz elektra mes mokam apie 70 Lt, cia su elektrine kaitlente.. kai su dujine gyvenom, tai apie 50 Lt buvo![]()
sugalvojo tas kas uzdirbt norejo
Rasimiene parašė:
as va ir noreciau vaiko i save panasaus, mama sako kad is manes nei garselio nebudavo o ir zaist viena mokejau, o bezaisdama uzmigtauksas ne vaikas
![]()
va va ir as tokia buvau
sako, berniukai dazniausiai i mama buna
maniskis ir panasus is veidelio i mane maza, beto ir mano kraijo grupe pasieme kartu su rezus minusu
zodziu, visas mamos vaikas
maraida parašė:
nenoriu per daug girti Jokubelio, bet jis tikrai superinis vaikasnakti keliames tik 2-3 kartus, pasikeiciam pampi, pavalgom ir vel miegam ramiai
jokiu zizliuku nera
ir diena gerai miegam
leidzia teveliam pailset, susitvarkyt namus
siandien buvo daktare atejus aplankyt, sake, puikus vaikiukas
dar parode, kaip bambyte valyt, kai virkstele nukritus, nes toks sasas paliko, sake taip normalu, nukris
zodziu, viskas puikiai
![]()
o as kadangi susiuta ir turiu hemoroju, tai jauciuosi dar nevisai puikiai, vis dar sedziu ant soniuko, i wc ant didelio iseinu tik su klizmute kas 2-3 diena, beto kazkaip skauda dubns kaulai.. tai galvoju, ar cia jie buvo prasiskete ir dabar susitraukineja ar cia koks kitas reikalas.. tikiuosi praeis greit
![]()
pienuko turiu daug, jau pradedu galvot truputi nutraukinet.. viena speneli skaudziai kanda vaikas, kazkaip nemoku matyt paduot is tos puses.. bet viskas tvarkosi i savo veziasvalgau daugmaz viska, kolkas su pilveliu dideliu problemu neturim ir dienos s naktim nesumaisem
tikiuos taip ir bus toliau
![]()
as visa nestuma buvau ramiai, tikiuos ir mazylis bus ramuskai buvau mazyte pati, tai tevai ziuredavo, ar kvepuoju, tokia rami buvau
gal jis visas i mane
![]()
smagu, kad vaikas ramus
kai vaikas ramus ir teveliams lengviau truputuka
tikiuosi maniskis irgi bus ramus, labai to noreciau
maraida parašė:
cia kaip tame rusiskame filmuke su grafu vysniuku
kur pomidoras lietu apmokestino
Arbatele parašė:
cia kaip tame rusiskame filmuke su grafu vysniukukur pomidoras lietu apmokestino
![]()
ora jis apmokestino man rodos
o dar kazkokia "pardavimo kaina", tik cia Klaipedos energijos saskaitoj.. kazkoks mistinis mokestis uz saskaitos pateikima ar dar velniai uz ka...
maraida parašė:
Rasimiene, o ka tau Olga sako del pernesiojimo? nezada skatinti po termino? kokio svorio mazylis?
as visad isivaizdavau, kad daugiau nei 3500 g nebus, o pasirodo, va koks dickis gime ir dar pries termina..
nieko nesako, jai ir taip jauciu nesmagu kad apsiriko
man terminas treciadieni sueina, o pas ja penktadieni, ziuresim ka sakys, apie skatinima nekalba dar
Rasimiene parašė:
nieko nesako, jai ir taip jauciu nesmagu kad apsirikoman terminas treciadieni sueina, o pas ja penktadieni, ziuresim ka sakys, apie skatinima nekalba dar
![]()
isivaizduoju, kad jai nesmagu.. zinai, linkiu pas ja gimdyt, kokia ji rupestinga, bent man buvo
labai dziaugiaus ja
kaip tikra mama zinok
o kai jos pamaina baigesi, klause vyras, kaip atsilyginsim jai uz virsvalandzius, tai tik pasake, kad mazylio gimimas jai bus pati geriausia dovana
sako, labai pripratau prie jusu
ir kai gime mazylis, kai jau mane susiuvo, tai pati paskambino mano mamai
mama paskiau pasakojo, kad labai daktare jaudinosi, kaip as vargse pagimdysiu
maraida parašė:
isivaizduoju, kad jai nesmagu.. zinai, linkiu pas ja gimdyt, kokia ji rupestinga, bent man buvolabai dziaugiaus ja
kaip tikra mama zinok
o kai jos pamaina baigesi, klause vyras, kaip atsilyginsim jai uz virsvalandzius, tai tik pasake, kad mazylio gimimas jai bus pati geriausia dovana
sako, labai pripratau prie jusu
ir kai gime mazylis, kai jau mane susiuvo, tai pati paskambino mano mamai
mama paskiau pasakojo, kad labai daktare jaudinosi, kaip as vargse pagimdysiu
![]()
ooo taip ji nuostabi moteris, negaliu nieko bloga pasakyt, o ir pati noreciau kad ji dalyvautu gimdyme tik nenoriu prasyt, bus kaip bus
as pas ja ir po gimdymo noriu lankytis ir sekanti nestuma taip pat
ji prase butinai pranest kai pagimdysiu, manau jai dirbs tom dienom tai butinai ateis aplankyt, nes kai gulejaupatologiniam, sake atejo bet manes jau neberado
Rasimiene parašė:
ooo taip ji nuostabi moteris, negaliu nieko bloga pasakyt, o ir pati noreciau kad ji dalyvautu gimdyme tik nenoriu prasyt, bus kaip busas pas ja ir po gimdymo noriu lankytis ir sekanti nestuma taip pat
ji prase butinai pranest kai pagimdysiu, manau jai dirbs tom dienom tai butinai ateis aplankyt, nes kai gulejaupatologiniam, sake atejo bet manes jau neberado
![]()
pas mus po gimdymo buvo gal kokius net 4a r 5 kartus atejus
praktiskai kasdien
ir as pas ja lankysiuos visus likusius kartus manau
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai