Arbatele parašė:
jo, idomiai tie vaikai, lysti lauk nenorigal nepernesiosi
nors va pilnas pataloginis guli su pernesiojimais
![]()
visa nestuma maniau kad nedanesiosiu
bus cia vyras prisikarksejes kad iki kuciu nesiociau, jis sau ant gimtadienio nori
Arbatele parašė:
jo, idomiai tie vaikai, lysti lauk nenorigal nepernesiosi
nors va pilnas pataloginis guli su pernesiojimais
![]()
visa nestuma maniau kad nedanesiosiu
bus cia vyras prisikarksejes kad iki kuciu nesiociau, jis sau ant gimtadienio nori
Arbatele parašė:
na jeigu uz sildyma tokios saskaitos toliau ateis tai manau kito pasirinkimo nebusvyrui vakare pasakysiu jauciu be zado liks
![]()
dabar taip galvoju kad net ir gerai is vienos puses kad daug moket, gausim spyri greiciau i nama kraustysis
sveikos
Arbatele, tikrai labai daug uz sildyma!!! as jau bijau, kad gausiu kokius 90 Lt, o cia 300 Lt!!! baisu!
Rasimiene, vis dar laikais? jetaus, greiciau tau viskas baigtusi...
o del vandens, elektros taupymo, tai as ismokau su vyru gyvendama
jis pas mane toks visas taupus ir praktiskas, nors nera skupas, kai reikia, viska perkam.. bet va irgi seniau plaudama dantis leisdavau vandeni, ir pasisiojus nuleisdavau visa baka vandens, ir duse begale isleisdavau.. bet va kai pareidavo po 4 kubus salto ir karsto vandens, tai pasidare baisoka
ismokau greit
juolab, kad pinigeliu ne prudais turim...
Rasimiene parašė:
visa nestuma maniau kad nedanesiosiubus cia vyras prisikarksejes kad iki kuciu nesiociau, jis sau ant gimtadienio nori
![]()
tai gal vaikelis laukia tecio gimtadienio
maraida parašė:
sveikos![]()
Arbatele, tikrai labai daug uz sildyma!!! as jau bijau, kad gausiu kokius 90 Lt, o cia 300 Lt!!! baisu!
Rasimiene, vis dar laikais? jetaus, greiciau tau viskas baigtusi...![]()
o del vandens, elektros taupymo, tai as ismokau su vyru gyvendamajis pas mane toks visas taupus ir praktiskas, nors nera skupas, kai reikia, viska perkam.. bet va irgi seniau plaudama dantis leisdavau vandeni, ir pasisiojus nuleisdavau visa baka vandens, ir duse begale isleisdavau.. bet va kai pareidavo po 4 kubus salto ir karsto vandens, tai pasidare baisoka
ismokau greit
Sveika, kaip Jokubelis auga?
viskas gerai? Kaip pati laikaisi?
Mes tai irgi pataupom, max 2 karsto iseina ir 3 salto. Tik elektros mums kazkaip nepavyksta niekaip pataupyt
atrodo ir isjungiam viska, o va vistiek prisuka
Mums preita menesi atejo 125 lt, tai galvojau nu si ateis max kokie 250, nu bet namie ir silta, reikia net langus atidaryti...kam tiek sildyti as nesuprantu, pinigai vejais iseina...
maraida parašė:
sveikos![]()
Rasimiene, vis dar laikais? jetaus, greiciau tau viskas baigtusi...![]()
o del vandens, elektros taupymo, tai as ismokau su vyru gyvendamajis pas mane toks visas taupus ir praktiskas, nors nera skupas, kai reikia, viska perkam.. bet va irgi seniau plaudama dantis leisdavau vandeni, ir pasisiojus nuleisdavau visa baka vandens, ir duse begale isleisdavau.. bet va kai pareidavo po 4 kubus salto ir karsto vandens, tai pasidare baisoka
ismokau greit
aha as vis dar puskuoju
taipir nebespejau pas tave i palata
na mes vandens po 6 kubus isleidziam, elektros po 90 lt sumokam... na dabar laukiam sildymo
Arbatele parašė:
tai gal vaikelis laukia tecio gimtadienio![]()
tas vaikelis nesupranta ka daro
gi taip neidomu turet gimtadieni per sventes
Arbatele parašė:
Sveika, kaip Jokubelis auga?viskas gerai? Kaip pati laikaisi?
Mes tai irgi pataupom, max 2 karsto iseina ir 3 salto. Tik elektros mums kazkaip nepavyksta niekaip pataupytatrodo ir isjungiam viska, o va vistiek prisuka
![]()
Mums preita menesi atejo 125 lt, tai galvojau nu si ateis max kokie 250, nu bet namie ir silta, reikia net langus atidaryti...kam tiek sildyti as nesuprantu, pinigai vejais iseina...
nenoriu per daug girti Jokubelio, bet jis tikrai superinis vaikas
nakti keliames tik 2-3 kartus, pasikeiciam pampi, pavalgom ir vel miegam ramiai
jokiu zizliuku nera
ir diena gerai miegam
leidzia teveliam pailset, susitvarkyt namus
siandien buvo daktare atejus aplankyt, sake, puikus vaikiukas
dar parode, kaip bambyte valyt, kai virkstele nukritus, nes toks sasas paliko, sake taip normalu, nukris
zodziu, viskas puikiai
o as kadangi susiuta ir turiu hemoroju, tai jauciuosi dar nevisai puikiai, vis dar sedziu ant soniuko, i wc ant didelio iseinu tik su klizmute kas 2-3 diena, beto kazkaip skauda dubns kaulai.. tai galvoju, ar cia jie buvo prasiskete ir dabar susitraukineja ar cia koks kitas reikalas.. tikiuosi praeis greit
pienuko turiu daug, jau pradedu galvot truputi nutraukinet.. viena speneli skaudziai kanda vaikas, kazkaip nemoku matyt paduot is tos puses.. bet viskas tvarkosi i savo vezias
valgau daugmaz viska, kolkas su pilveliu dideliu problemu neturim ir dienos s naktim nesumaisem
tikiuos taip ir bus toliau
as visa nestuma buvau ramiai, tikiuos ir mazylis bus ramus
kai buvau mazyte pati, tai tevai ziuredavo, ar kvepuoju, tokia rami buvau
gal jis visas i mane
Rasimiene parašė:
aha as vis dar puskuojutaipir nebespejau pas tave i palata
![]()
na mes vandens po 6 kubus isleidziam, elektros po 90 lt sumokam... na dabar laukiam sildymo![]()
dar tas vanduo butu nieko, bet va NUOTEKOS!!! kas sugalvojo ju kaina???? uz elektra mes mokam apie 70 Lt, cia su elektrine kaitlente.. kai su dujine gyvenom, tai apie 50 Lt buvo
maraida parašė:
nenoriu per daug girti Jokubelio, bet jis tikrai superinis vaikasnakti keliames tik 2-3 kartus, pasikeiciam pampi, pavalgom ir vel miegam ramiai
jokiu zizliuku nera
ir diena gerai miegam
leidzia teveliam pailset, susitvarkyt namus
siandien buvo daktare atejus aplankyt, sake, puikus vaikiukas
dar parode, kaip bambyte valyt, kai virkstele nukritus, nes toks sasas paliko, sake taip normalu, nukris
zodziu, viskas puikiai
![]()
o as kadangi susiuta ir turiu hemoroju, tai jauciuosi dar nevisai puikiai, vis dar sedziu ant soniuko, i wc ant didelio iseinu tik su klizmute kas 2-3 diena, beto kazkaip skauda dubns kaulai.. tai galvoju, ar cia jie buvo prasiskete ir dabar susitraukineja ar cia koks kitas reikalas.. tikiuosi praeis greit
![]()
pienuko turiu daug, jau pradedu galvot truputi nutraukinet.. viena speneli skaudziai kanda vaikas, kazkaip nemoku matyt paduot is tos puses.. bet viskas tvarkosi i savo veziasvalgau daugmaz viska, kolkas su pilveliu dideliu problemu neturim ir dienos s naktim nesumaisem
tikiuos taip ir bus toliau
![]()
as visa nestuma buvau ramiai, tikiuos ir mazylis bus ramuskai buvau mazyte pati, tai tevai ziuredavo, ar kvepuoju, tokia rami buvau
gal jis visas i mane
![]()
as va ir noreciau vaiko i save panasaus, mama sako kad is manes nei garselio nebudavo o ir zaist viena mokejau, o bezaisdama uzmigt
auksas ne vaikas
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai