zivile89 parašė:
As taip pat sveikinu...gera suzinoti ka turesi:))
aciu;)nepakartojamas jausmas;)
zivile89 parašė:
As taip pat sveikinu...gera suzinoti ka turesi:))
aciu;)nepakartojamas jausmas;)
medu parašė:
Sveikinimai dideliausi!! džiugi naujiena čia pas jus![]()
aciu;) labai dziugi;)))
Eveliuuukas parašė:
As dar kaip soke esu po naujienu tai nezinau dar![]()
tai jums visai nebedaug liko iki lelytes pamatymo;)
Eveliuuukas parašė:
Sveikinuas vakar suzinojau, kad turesiu dukryte
![]()
![]()
bet deja mano nestumas daug didesnis yra , ir negims kova..dabar mazdaug apie 34sav o daktarai buvo Lietuvoj blogai apskaiciave, ne nieko savo mazute anksciau pamatysiu
o tau dar karta sveikinimai?
koki varduka galvoji duot?
nu čia ir apsiskaičiavo pas tave nemažai, jėtus kaip laiko sumažėjo iškart ar ne?
apsisisiočiau iš laimės kad man taip
mergytė ir dar gims greičiau nei visą laiką tikėjaisis
Beto ir tau sveikinimai dėl mergytės!!
medu parašė:
nu čia ir apsiskaičiavo pas tave nemažai, jėtus kaip laiko sumažėjo iškart ar ne?apsisisiočiau iš laimės kad man taip
mergytė ir dar gims greičiau nei visą laiką tikėjaisis
Beto ir tau sveikinimai dėl mergytės!!
![]()
Zinai kaip pasake as verkt pradejau, nes pagalvojau, kad jai kazkas negerai, kad tokia didele, bet mane draugas tik durne isvadino, kad puoliau i asaras neisiklausiu i asaras ir prisigalvojau nesamoniu
na jo apsiskaiciavo tai taip nemazai sakyciau. Na jo sumazejo, bet as nezinau net kada man gimdyt, nes sake tik sausio 23d nustatyts o blm iki to laiko galiu pagimdyt ir tai kazinau
na , kad stebukliuka anksciau turesiu taj jo laimes pilnos kelnes dabar tik vakar sokas buvo
dekui
o tu nezinai ka nesioji?
augrem parašė:
ui siandien suzinojau kad turesim mergyte![]()
kokia ji grazute
vis dar negaliu atsigaut is po tokiu ziniu
o be to ji svere jau 1kg ir 409g
![]()
sveikinimai prisijungus prie laukianciu mergyciu klubo!
mes siandien pagaliau parsivezem is maniskio sesers vezimuka,tai dabar vyras sutepineja ratus
kazkaip viskas pradeda atrodyti tikriau ir realiau
paveike mane ta zinia apie vienos mamyciu guldyma i ligonine, wa dar ir naujiena, kad ne taip paskaiciavo laika... supratau,kad pats laikas apsidrausti ir ruostis jau ir mums!
peachy parašė:
sveikinimai prisijungus prie laukianciu mergyciu klubo!![]()
![]()
mes siandien pagaliau parsivezem is maniskio sesers vezimuka,tai dabar vyras sutepineja ratuskazkaip viskas pradeda atrodyti tikriau ir realiau
paveike mane ta zinia apie vienos mamyciu guldyma i ligonine, wa dar ir naujiena, kad ne taip paskaiciavo laika... supratau,kad pats laikas apsidrausti ir ruostis jau ir mums!
![]()
Apsidrausk , atsarga gedos nedaro
nes man tai dabar ant staigiujiu viska ruostis, eisiu leliaus rubus plaut ir buteliukus soskytes sterilizuot nes sake but bet kam pasiruosusei
o koks vezimukas?
Eveliuuukas parašė:
Zinai kaip pasake as verkt pradejau, nes pagalvojau, kad jai kazkas negerai, kad tokia didele, bet mane draugas tik durne isvadino, kad puoliau i asaras neisiklausiu i asaras ir prisigalvojau nesamoniuna jo apsiskaiciavo tai taip nemazai sakyciau. Na jo sumazejo, bet as nezinau net kada man gimdyt, nes sake tik sausio 23d nustatyts o blm iki to laiko galiu pagimdyt ir tai kazinau
na , kad stebukliuka anksciau turesiu taj jo laimes pilnos kelnes dabar tik vakar sokas buvo
dekui
o tu nezinai ka nesioji?
o tu žiūrėk, 23 nustatyt žada, o jei gimdysi anksčiau tai nereiks be reikalo eit pas daktarus
problemos ir nebebus
Aš nežinau dar ką, 24d einu pas daktarę tai liepsiu daryt echo, kitaip negimdysiu
sakiau pagasdinsiu biški
medu parašė:
o tu žiūrėk, 23 nustatyt žada, o jei gimdysi anksčiau tai nereiks be reikalo eit pas daktarusproblemos ir nebebus
Aš nežinau dar ką, 24d einu pas daktarę tai liepsiu daryt echo, kitaip negimdysiu
sakiau pagasdinsiu biški
![]()
ha ha
nepagazdinsi ju, vistiek nesulaikysi kaip leliukas gimt nores
na noreciau dar panesiot, nes anksti biski dar gimt
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai