reginadr parašė:
Aš vis paskaitinėju kaip jūsų leliukai gyvena (o gal tiksliau kaip jums sekasi su leliukais), tai galvoju - o kaip mums bus.... ir laimė, ir baimė...
as irgi labai bijojau, bet viskas eina savaime
reginadr parašė:
Aš vis paskaitinėju kaip jūsų leliukai gyvena (o gal tiksliau kaip jums sekasi su leliukais), tai galvoju - o kaip mums bus.... ir laimė, ir baimė...
as irgi labai bijojau, bet viskas eina savaime
reginadr parašė:
as ir bijojau labai kaip reiks su dviem maziukais susitvarkyti,kai maziukai buvo lengva buvo net nepajutau kad sunku,daba tikrai yra sunkiu akimirku.
neringa1985 parašė:
sveikinu su 2 savaitelem![]()
kaip sekas susitvarkyt?…
aciu, laikas greitai bega
pirma savaite lengvesne buvo, o sia visokiu problemeliu atsirado - man paciai su sveikata nekas. temp. iki 40 uzkilo, tai kaip ir uzdegimas prasidedantis, dabar antibijotikus geriu...ir su pienuku vargstu. kaip ir neuztenka abiems, bet misinuko nevalgo...gal kas zinot, kuris misinukas artimiausias pienukui? bandem NAN, bet veme, aptamil dar is bedos truputi paragauja.
o siaip viskas super
Dovile__ parašė:
man irgi buvo kd ir mazi buvo atrode sunkuvisgi pirmagimiai. o db kai pagalvoju pirmai buvo taaaip lengva, nes dabar grynai kariaujam
![]()
pirmagimiai manau buna sunkiausia,man su nojumi vienu buvo sunku.
Mildda parašė:
aciu, laikas greitai bega![]()
pirma savaite lengvesne buvo, o sia visokiu problemeliu atsirado - man paciai su s…
man irgi po gimdymo buvo baisine temp tai veze i priemima gulejau ten dare tyrimus rado infekcija
Dovile__ parašė:
mano dar nemiega...kelinta tavo rytais kelesi? mes tai visad 7![]()
mes puse 6 arba 6
jei veliau nueina miegoti tai buna kad ir 7-8 kelasi
neringa1985 parašė:
mes puse 6 arba 6jei veliau nueina miegoti tai buna kad ir 7-8 kelasi
![]()
o kada naktinio miego einat?
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai