jolivalu parašė:
Ta prasme visa laika sloga būdavo? nes man kaip tik šaltesni orai, taip ji atsiranda, ir iki pavasario nepraeina..
jo slogos buvo dideles kosijau
jolivalu parašė:
Ta prasme visa laika sloga būdavo? nes man kaip tik šaltesni orai, taip ji atsiranda, ir iki pavasario nepraeina..
neringa1985 parašė:
Kaip gydei sloga?
jolivalu parašė:
Kaip gydei sloga?
juros vandeneliu,daug arbatu geriau su medum,man padejo
neringa1985 parašė:
juros vandeneliu,daug arbatu geriau su medum,man padejo
Aš ir galvoju apie jūros vandenį, bet vis taip ir nenusiperku.. reikės pamėgint
jolivalu parašė:
Aš ir galvoju apie jūros vandenį, bet vis taip ir nenusiperku.. reikės pamėgint![]()
kaip laikais? kaip pilvukas?
neringa1985 parašė:
kaip laikais? kaip pilvukas?
Ai ką dabar taip.. o tu? pilvukas tai net nežinau, lyg paskauda truputį, bet trumpai, tai nesuprantu čia taip turi būt, ar ne.. kietas toks gan, kaip tavo? tu jau tą laiką perėjai, tai pasakyk, kaip turi būt
jolivalu parašė:
Ai ką dabar taip.. o tu? pilvukas tai net nežinau, lyg paskauda truputį, bet trumpai, tai nesuprantu čia taip turi būt, ar ne.. kietas toks gan, kaip tavo? tu jau tą laiką perėjai, tai pasakyk, kaip turi būt![]()
nu man nebuvo kietas,man buvo kad lb skaudejo keles dienas,tai daktare sake jei per dvi valandas nepraeis tada i ligonine vaziuoti bet prajo.
mano pilvukas gerai,sunku jau nesioti daros
neringa1985 parašė:
nu man nebuvo kietas,man buvo kad lb skaudejo keles dienas,tai daktare sake jei per dvi valandas nepraeis tada i ligonine vaziuoti bet prajo.mano pilvukas gerai,sunku jau nesioti daros
Eina sau kas mūsų laukia
man jau ir dabar sunku jeigu reikia daugiau pavaikščiot.. kai seniau tokius galus eidavau be vargo, tai dabar jau sunku..
jolivalu parašė:
Eina sau kas mūsų laukiaman jau ir dabar sunku jeigu reikia daugiau pavaikščiot.. kai seniau tokius galus eidavau be vargo, tai dabar jau sunku..
tai palauk toliau bus sunkiau
nes man jau is lovos sunku islipti
neringa1985 parašė:
tai palauk toliau bus sunkiaunes man jau is lovos sunku islipti
![]()
Manau ir man taip bus
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai