jolivalu parašė:
Aš irgi nusižiūrėjus![]()
nes idomu kaip ten ar tikrai jie yra nauji, nes kai klausiau tai sake kad nauji ir turi ivairiu spalvu, ir kaina prieinama. nes taip visur kur ziurejusi tai labai jau brangus yra
jolivalu parašė:
Aš irgi nusižiūrėjus![]()
nes idomu kaip ten ar tikrai jie yra nauji, nes kai klausiau tai sake kad nauji ir turi ivairiu spalvu, ir kaina prieinama. nes taip visur kur ziurejusi tai labai jau brangus yra
jolivalu parašė:
Laba rytašaunuolė kokia
Tai jau turi vežimuka?
man ydomu ar jis patogus
atrodo tai patogiai...
neirkau dar,nes kraustausi tai poto nusipirksiu
neringa1985 parašė:
as jau susitvarkiau vienkartines![]()
labas rytas
![]()
Sveika
kaip savijauta?
sakyk kaip su tom vienkartinem cia i sodra reikia? su gimimo ludijimais?
VioletaDw parašė:
Sveikakaip savijauta?
sakyk kaip su tom vienkartinem cia i sodra reikia? su gimimo ludijimais?
i soc rubyba reikia eiti,reikia gimimo liudijimo ir kopijos dar. reiks pildyti nemazai,galvojau nublusiu
neringa1985 parašė:
i soc rubyba reikia eiti,reikia gimimo liudijimo ir kopijos dar. reiks pildyti nemazai,galvojau nublusiu
Aciu
nes jau po savaites vaziuosime i ligonine,greit ir as mazylius pamatysiu ...tai reikia teveli paruost
maziukkeee parašė:
Tai čia paprasti, ne firminiai tai todėl kaina tokia.. Na aš bent taip galvoju..
VioletaDw parašė:
Aciunes jau po savaites vaziuosime i ligonine,greit ir as mazylius pamatysiu ...tai reikia teveli paruost
![]()
Kodėl taip anksti į logonine?
VioletaDw parašė:
Aciunes jau po savaites vaziuosime i ligonine,greit ir as mazylius pamatysiu ...tai reikia teveli paruost
![]()
ruosk
tik gimima liudijima tegul issima ir prideklaruoja
jolivalu parašė:
Kodėl taip anksti į logonine?![]()
Pas mane dvynes jos vienoj placentoj ...nelaiko gydytojai,per didele rizika mum augti pilvuke vienam maisiuke:((
32 savaite planinis cezaris...o jau ir maistuku nesidalina mazytes ,konkuruoja tarp saves
neringa1985 parašė:
ruosktik gimima liudijima tegul issima ir prideklaruoja
![]()
oj man tokia painiava cia
tiek poperizmo...
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai