renatute parašė:
man tai rugsejo 20 pasakys... Laukiu nesulaukiu..![]()
o kur tu lankaisi? nes as irgi 20 turiu vizita
renatute parašė:
man tai rugsejo 20 pasakys... Laukiu nesulaukiu..![]()
o kur tu lankaisi? nes as irgi 20 turiu vizita
renatute parašė:
geras, kaip gaminai?![]()
lygiai taip pat kaip tu
bulviu ejau pasikasiau i savo darziuka, pasaka
linestra parašė:
stai ir as jau su zirneliu,negaliu sulaukti kada pilvelis labiau soktels![]()
Labai mielai ayrodai
ir mano pilvukas panasaus jau dydzio
erricaya parašė:
o mano maziukas tai didelis, mums 13 pilnu savaiciu bet kaip buvome 11 savaiciu pasake kad atrodome kaip 12-13 kazin kas tokia itaka turi? jokiu vit nenaudoju apart foli
man pagal echo irgi daug didesnis vaikas atrodo.. skayciau jai nezinociau kada tiksliai pastojau tai blogai paskaiciuota pagal menesines..
renatute parašė:
Kur yra sita mergaite, kuri mane ant grybuku uzvede? Labai aciu tau, siandien buvau parduotuvej ir radau lietuvisku grybu voveraiciu, mmm... tai pasidariau is ju toki skanu padaziuka su spirguciais ir grietine.. Su bulvytem buvo labai skanu...![]()
Maziukui turejo patikt![]()
Sugundziau grybukais
dziaugiuos, kad tiko ir patiko
geras, nepastebejau zinutes apie grybukus, bet dariau voveraiciu padaza-labai alkana as siandien visa diena. issikepiau nugarines dziuveseliuose, isviriu bulviu ir morku ir voveraiciu su grietineles padazu
suvalgiau porcija, bet kai vyras grizo dar puse sudorojau. dabar guliu ir galvoju-sprogsiu ar ne
del gelezies..as radau norvegijoj negyvulines kilmes, nuo jos nepykina, viduriai nekieteja. abejoju, kad jos butu LT, bet yra iseitis-gerti skysta. nuo jos buna maziau tu salutiniu poveikiu
nejuly parašė:
Yra ir lt augalines gelezies. Su Urte kaivaiksciojau geriau. Pgl sudeti ten vien burokeliu bei kt vaisiu ir darzoviu koncentratas. Sirupas
as tai tabletes turiu neaugalines kilmes. man skysta nelabai patinka
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai