2012.09.19 13:19 (prieš 13 m.)
Cherise parašė:
Labas rytas
as katik is lovos...labai persalus esu kosciu labai...tai visa nakti nemiegojau, bet paryciais uzmigau tai iki pat dabar meigojau
As kaip visad su klausimais
kaip pas jus situacija su naminiais gyvuneliais...as turiu 2 sunis ir kate...ir jie visi labai islepinti su mumis lovoje miega ir t..t. vieno svoris 5kg o kito 30kg... kazi kaip su leliuku bus, kaip jei reaguos kad musu demesys bus leliukui o ne jiems....jie mum kaip vaikuciai yra dabar
gal susiduret su tokia situacija kaip elgtis...gal jau dabar pradet kazka keist namie....bet man taip sunku ir gaila ju.....patarkit prasau ka nors....
kai gime Kristupas turejom katina, tada dar vyras leido ji laikyti, bet po to atidaveme draugei, nes skyresi ir labai norejo mano katuka auginti, labai ramindavo jis ja.tai lipdavo nakti pas vaika i lovyte ir noredavo miegoti ant galvos, mat pienuka (misinuka jausdavo)bet subarem ir liovesi tokie dalykai, bet kita beda buvo, kad namo parnese erke ir buvo vaikui issisiurbusi, kokioj panikoj buvau, nes tik is vakaro numaudziau sunu, paguldziua(buvo 2 metukai).ryte pamaciau, kad katinukas miega prie vaiko koju, rengiu ji ir ziuriu, kad i pilva erke isisiurbusi, greitai i ambulatorija, istrauke, tai po to stebejau...oi kaip baisu buvo.siaip musu katinukas buvo naminis, bet isleisdavome i kiemuti pries saulute pasisildyti(mat turime nuosava kiema)