adriuke parašė:
taigi taigi taigi. gime. tiksliau iseme iskankine po welniais cezario metu. snd bent galiu kalbeti nesusiriesdama is skausmo. kovo 4 1450 isveze i gimdykla sworis e…
Sveikinu
adriuke parašė:
taigi taigi taigi. gime. tiksliau iseme iskankine po welniais cezario metu. snd bent galiu kalbeti nesusiriesdama is skausmo. kovo 4 1450 isveze i gimdykla sworis e…
Sveikinu
ligitta parašė:
Visada jauciaus pakankamai gerai, bet turbut artejant galui taip nebebusO praeina skausmas?
nu taip paryciais 4-5 val praeina
adriuke parašė:
Sveikinu lb sulaukus ne tokio jau ir mažo stebuklelio
linkiu kuo greiciau sustiprėti!!
Cike parašė:
As siandien taip gerokai pasidarbavau namie....tvarka pasidariau....kilimine danga su sepeciu issivaliau...langus...spintas...net sienas ploviautai db einant ne…
As siandien valgyt padariau, vonia issisveiciau, issiurbiau kolidoriu ir va ir man uzpakali su nugara skauda..
rytoj kambarius issiurbsiu, nes snd tai jau nepasikeliu is lovos, net sysiu nueit sunku..
Karinukee parašė:
As siandien valgyt padariau, vonia issisveiciau, issiurbiau kolidoriu ir va ir man uzpakali su nugara skauda..rytoj kambarius issiurbsiu, nes snd tai jau nepasi…
Atrode kol judejau tai normaliai viskas...bet paskui kai pradejo rakinti ....nu pailsesiu tai gal ryt vel gerai jausiuos
dar 2 sav man iki gimdymo
tase reikia susideti
dar net nepradejau
Cike parašė:
Atrode kol judejau tai normaliai viskas...bet paskui kai pradejo rakinti ....nu pailsesiu tai gal ryt vel gerai jausiuosdar 2 sav man iki gimdymo
tase reikia…
As irgi tases dar nedusidejau
man ir vezimukas dar tik pirmadieni ateis
ligitta parašė:
Gal dar yra nemieganciu..Sakykit nuo ko priklauso mazylio aktyvumas, mano mazasis jau kokias 4 val. taip duodas jau nebegaliu nurimsta tik trumpam, man net…
skaiciau,kad daugumai moteru paaktiveja pries gimdima maziukas...
tai gal ziurekit sulauksit maziuko greitu metu!!
Karinukee parašė:
As irgi tases dar nedusidejauman ir vezimukas dar tik pirmadieni ateis
![]()
as viska jau susiruosu buvau nuo 7menesio ir uzslepus lagaminus kad akiu nebadytu
tikejausi anksciau laiko paperet bet gavosi pernesiojimas...
1 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai