Torri parašė:
A, tai jei nakti miegat 12val, tada ir ner kur daugiau miegot.
As ir daugiau nenoriu
Torri parašė:
A, tai jei nakti miegat 12val, tada ir ner kur daugiau miegot.
As ir daugiau nenoriu
Torri parašė:
O nemeginai migdyt kol dar neatrodo, kad miego nori? Maniskis pervarges sunkiai uzmiega. As stengiuos pamigdyt kas 2,5 - 3 val, kad ir pusvalandziui.
Maniskis irgi jei pervargsta buna blogai. As irgi kas 2; 2,5 ar 3 val stengiuos guldyt
OlgaVan parašė:
Oho kaip mažai. Aš jai grikių košę Verdu, bet manau perdaug. O varskytės net 2 indelius suvalgo.
O kokia varskyte duodat?
Gintare- parašė:
Kaip ilgai miega visumanoji keliasi apie 8, pirmas miegas 12 h (siandien ismiegojo 1h ir 10 min, stebuklas! nes paprastai 40 min.) antras miegas apie 3 ( …
Mes ir ilgu miegeliu negalim pasigirti. 30-40min,o jei virš valandos ismiega jau būna stebuklas. Miegam į dieną pora kartų
OlgaVan parašė:
Ką mažiukams duodate vakare? Mano miega iki 18 ir tada nzn ką duoti. Skaičiau kad varskyte, bet ne kiekviena diena![]()
kas antrą dieną 19h duodu varškyte su uogom ar bananu ir 21h mišinukas ir miegot
Lynce parašė:
Sveikosnorejau paklaust kaip miega jusu maziukai diena, kiek kartu ir nzdg po kiek laiko? Maniski uzmigdyti diena jau pasidare kazkokia tragedija, klykia, vercia…
Miegam du kartus po 1h kažkur o užmiega tik ka supu tiek dieną tiek prieš naktinį miegą
sunku supt nes nelengvas bet kitaip neužmiega
Mes keliames apie 6.30 - 7 val. Rytinis miegelis apie 10 val. Ir maximum ismiega 1 val. Pietu miegas mazdaug apie 13.30 irgi mazdailug apie 1 val. Ir vakarinis miegelis ivairiai kartais buna kad nemiega betvuzmiega nakciai kokia 19.00 o kartais apie 17.00 - 18.00 ir apie val. ismiega tada miegot 21.00 - 22.00( kaip kada uzmiega)
As vaikui leidziu miegot kada nori ir kiek nori buna ir taip kad rytinio miegelionemiega ir miegot pietu eina 12.00. Bet tokios dienos buna pavienes. Daug maz turi savo grafikeli.
OlgaVan parašė:
Oho kaip mažai. Aš jai grikių košę Verdu, bet manau perdaug. O varskytės net 2 indelius suvalgo.
o kokius indelius varskytes duodate? jau paruostos?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai