2015.07.31 16:45 (prieš 10 m.)
aistionok parašė:
Dar viena giminaite, kuri pamato badaujanti vaika ir zut but siekia ji pamaitinti kokiu nors nauju, vaiko dar neragautu produktu. Ka tie tevai ismano...tetos ir moc…
Nu jo ji man sake kad musu vaikas labai kudas ir maziukas tai ji mano vietoj duotu midinuka, nors as klausiau kaip ji mano ar buteliukas misinuko lyginant su dubeneliu koses yra sociau sveikiau ar kazkaip pranasiau
ji yra 10 m vyresne uz mano vyra ir turi dvi mergytes 12 ir 6 metu ir abi su misinuku uzaugino taigal kitaip neisivaizduoja, bet man sokas buvo kai ji sake kad tokio amzaus kaip mano Majus jos vaikai buvo jau visko ragave net karbonado
aisku as nepulsiu akiu draskyt siaip ji labai faina ir visa kita, bet buvau tyliai pribloksta ir sakiau nu mum karbonado dar nereik tegu sau valgo kosyciu nenumirs, esu tikra kad jei mano vaikui kazko ir truksta tai ne del maisto, nes as nuolat skaiciuoju koks produktas kokiu vitaminu turi ar neturii ir delioju juos taip kad visko gautu, perku tik bio darzoves bio vaisius ir bio koses ir valgo jis mazdaug po 300-350 gramu 5 kart per diena ir uzkandziauja pvz I yarpa visa banana ar puse obuolio ar baronkyte ar kukuruzu dezute sulesa, salia to gauna gelezies lasu nes pasak kraujo jam truksta nors kas dien gauna bio mesos jautienos arba zverienos ir jei galima pasitiket bio prekyba tai atseit sviezios zuvies, as nezinau kaip jis gali but kudas bet yra,taciau jis ryjikas nerealus, Iir stiprus nei kiek nevangus, zidziu jei truksta kazko tai tai nesusije su maistu
zodziu mane labai izeide ir vyro sese ir mama nes abi sake oj koks maziukas koks kudas tu jam gal valgyt neduodi