Moni.. parašė:
As turejau panasia minti, padovanot pandoros apyranke, o veliau esant kokiai ipatingai progai vis po pakabuka ant josaisku kol kas ji butu saugoma kokioj dezute…
Manau ivertins, juk vaikai- tevu atspindziai
Moni.. parašė:
As turejau panasia minti, padovanot pandoros apyranke, o veliau esant kokiai ipatingai progai vis po pakabuka ant josaisku kol kas ji butu saugoma kokioj dezute…
Manau ivertins, juk vaikai- tevu atspindziai
Lynce parašė:
Man atrodo labai puikiai sugalvojotpuiki dovana bus.
O as nemanau
pandora neturi isliekamos vertes - pati labai norejau troll beads, ir ka - dabar tik vaikui zaist
Man irgi grazu grandineles ir kiti dalykai su reiksme bet kazkaip re kuosi dovanoti toki dalyka kur vaikas galetu zaisti dziaugtis cia ir dabar. Nespamenu kai man vaikystej padovanojo kepure tai aisku dziaugiausi apskritai ka gavusi bet nebuvo idomu. Aisku musu vaikiukai dar maziukai. bet kai prisimenu is savo vaikystes kai padovanodavo koki zaisla taisu juo ir valgai ir miegi kartu. Dziaugiesi ik8 kol pabosta. O tokiems maziukams greit viskas pabosta. Bet manau kad ka teveliai padovanotu jiem vistiek bus smagu ar ta diena ar veliau.
Alia gera mintis su rudenelio svente kol nera konkrecios fanatizmo tematikos
ir grybukai ir tortas eziukas ir dar maciau daro is kriausiu eziukus, o galima ne tik eziukai kriausiu su kokiom vynuogem ar uogom, o pvz suriu.. dar maciau sausainiukus kaip grybai voveraites. Ir serveteles galima rudens spalvom paimti.
Mmm pasiskolinsiu minti ir skelbsiu rudenelio gimtadieni!
net nuotaika pakilo ir taip uzsidegiau kad noriu tuoj pat ir ruostis
nerigute123 parašė:
Man irgi grazu grandineles ir kiti dalykai su reiksme bet kazkaip re kuosi dovanoti toki dalyka kur vaikas galetu zaisti dziaugtis cia ir dabar. Nespamenu kai man v…
Na as tai galvoju kad tu zaisliuku ir taip pridovanos gimines ir draugai, o teveliai pirmam gimtadieniui gali dovanot kazka kas isliktu ilgam
tuo labiau kol vaikas pats nepasako ko nori
na as manau cia kiekviena ziuri pagal save, nes manoji isvis su zaislais nezaidzia, turi viena barskuti kuri amzinai tamposi, kamuoliukas patinka ir furbis
bet ir tai pazaidzia kelias minutes ir viskas... jusu vaikutis gal kitoks, gal jis megsta zaist tai zinoma tada ir dovanokit kas jam patinka ;) o net ir zaisla gavus dovanu, juk greitai jam bus isluptos akis nukirpti plaukai, issukti ratai ir nuplesytos kojos
tai as noreciau kad liktu ir jai kazkoks daiktelis primenantis ipatingas progas
Moni.. parašė:
Na as tai galvoju kad tu zaisliuku ir taip pridovanos gimines ir draugai, o teveliai pirmam gimtadieniui gali dovanot kazka kas isliktu ilgamtuo labiau kol vaik…
As galvoju dovana,tai fotosesija,su pirmuoju tortu ir visa pirmojo gimtadienio atributika.manau ir jam bus paaugus paziuret ir seip nuotraukos turi isliekamaja verte.
Mollie parašė:
Alia gera mintis su rudenelio svente kol nera konkrecios fanatizmo tematikosir grybukai ir tortas eziukas ir dar maciau daro is kriausiu eziukus, o galima ne ti…
Kaip smagu kad ikvepimo suteikiau ir net man nuotaika pakilo
yra sausainiai kaip voveraites ir dar galima sian mugej viena moteris pardavinejo tuos grybukus sake daro kastonus eziukus kukuruzus . Is vynuogiu maciau daro grazius eziukus . Taip seveteles rudenisky spalvu sakiau bandysiu kepti keksiukus tai juos dekoruosiu is spalvoto popieriaus iskirptais linksmais lapais. Kol maziukas miega begu pafotkint gal dar ideju kokiu ateis
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai