Vioban parašė:
Sveikos,kokie planai 1-ajam gimtadieniui?
As irgi manau, kad pirmasis gimtadienis kaip jubiliejinis ir norisi pompastikos
Vioban parašė:
Vioban parašė:
Jau ir tortukas uzsakytas pagal tema. Svesim namie su seneliais ir dede bei teta su vaiku, gal dar pasikeis planai pasikviesti ir draugus kelis... Tema bus "bitutes". Siaip susigalvojau, nes juoda geltona man grazus derinys. Pasakysiu, kad sveciai siomis spalvomis ir apsirengtu
Jau ir as norejau klaust del pirmojo gimtadienio. Siap man vaikp gimtadienis man paciai didele svente ir jo labai laukiu. Svesime artimiausiu zmoniu rate ( musu seima, mociutes ir dede su savo seima). Ka8p viena mamyte minejo kad neturi jokiu mylimiausiu zaidliuku ar heroju todel temas palieka kutiems gimtadieniams as manau panasiai ir piratis mikes pukuotukus paliksiu kitiems gimtadieniams o pirmajam gimtadieniui nusprendziau daryti rudenelio tema l. Rudeni gimes o ruduo toks grazus toks spalvotas. Torta zadu pirkti eziuko formos kiek zinau alkavoje toki kepa ir bijoloj su wziukais torta puosia. Grybukai ( meduoliukai) ant stalo irgi gales puikuotis. Gal dar kokiu nesaldziu pyragiuku iskepsiu jei bus laiko. Planuoju stala svedisko stiliaus kad butu uzkandziu gerimo ir tortas vaisiu. Nes pas mus nera ir stalo normalaus kad normaliai susest tiek zmoniu.
Tiesa pasakius man labai nepatinka kai buna isrinka kokia tema ir ta tema lekstes puodeliai serveteles kepureles ir viskas viskas kas imanoma su tos temos herojais. Jau net per daug buna mirgu margu ir kazkaip man nesiziuri(bet cia tik mano nuomone). Drauges vaikiukas svente pirmaji gimtadieni ir labiausiai is dovanu patiko helio balionas. Visos dovanos brangios ir ne nerupejo vaikui tiek kiek tas balionas.
O ar planuojate vaikams dova pirkti jei taip tai jei ne paslaptis ka? Mes galvojam arkliuka kur suptis gali bet nezinau ar patiks nes visokios vaikstunes ir maniezai tai tik kambario puosmena.
Mollie parašė:
Viskas priklauso nuo oro - jeigu orai leis tai svesime sode, jei bus salta - namie. Sveciai - artimiausi zmones - seneliai ir dede su seima. Stala planuoju daryti l…
Del keksiuku reikia ziureti konditerijos parduotuvelese kaip alkava bijola gal kepykleles galetu iskepti, o gal kokia mociute idarbinti?
nerigute123 parašė:
Jau ir as norejau klaust del pirmojo gimtadienio. Siap man vaikp gimtadienis man paciai didele svente ir jo labai laukiu. Svesime artimiausiu zmoniu rate ( musu sei…
as pirmam gimtadieniui noriu padovanot prisiminima, tai dar tikslei nenusprendziau, bet greiciausiai pirksim sidabrine apyrange su vaikiskom puosmenom ir ja isgraviruosim
bet sakau, dar pagalvosim, tik zinau viena, noriu dovanos su prasme
nerigute123 parašė:
Jau ir as norejau klaust del pirmojo gimtadienio. Siap man vaikp gimtadienis man paciai didele svente ir jo labai laukiu. Svesime artimiausiu zmoniu rate ( musu sei…
Mes pirma gimtadieni svesim su vyru ir mano mama ir as ir maziukas
kukliai nes visi lb toli, draugu kviest kazkaip nemanom nes bus mano mama iz uk atvaziavus tai jai musu draugai nepazistami ir dar nieko nesupras ka kalba tai busim keturiese, vaziuosim I ledo olas turbut o dovanu mociute atvez suptis minksta varle ar boruze nebeatsimenu o mes su teciu pirksim masina kur vaikutis gales atsisest o tetis su radijo bangom valdyt ;) tetis del dovanos dziugauja o ar lelkai patiks paziuresim nors parduotuvese tokie dalykai ji ilgam prikausto
Asta Go parašė:
as pirmam gimtadieniui noriu padovanot prisiminima, tai dar tikslei nenusprendziau, bet greiciausiai pirksim sidabrine apyrange su vaikiskom puosmenom ir ja isgravi…
As turejau panasia minti, padovanot pandoros apyranke, o veliau esant kokiai ipatingai progai vis po pakabuka ant jos
aisku kol kas ji butu saugoma kokioj dezutej ir atiduota kokios 15 metu tik
gal tai tik man atrodo nuostabi dovana, nes pati tokios noreciau - neaisku kaip paaugusi ji tai vertins
Moni.. parašė:
As turejau panasia minti, padovanot pandoros apyranke, o veliau esant kokiai ipatingai progai vis po pakabuka ant josaisku kol kas ji butu saugoma kokioj dezute…
Man atrodo labai puikiai sugalvojot
puiki dovana bus.
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai