GS-Z parašė:
Maniskis irgi nepasirode, kai tyrima dare, bet gydytoja sako - balsuociau, kad bus berniukas. Tai man ir smalsu pagal ka cia tie spejimai..
mum ziuriu panasiai savaicikiu :))
GS-Z parašė:
Maniskis irgi nepasirode, kai tyrima dare, bet gydytoja sako - balsuociau, kad bus berniukas. Tai man ir smalsu pagal ka cia tie spejimai..
mum ziuriu panasiai savaicikiu :))
emiliukas08 parašė:
Ryt svesim simtadieni![]()
irgi nemazutis
ritukas23 parašė:
Sveikos mamytes nu va gryzom is daktariukoJau siandien klausem sirdutes duziu, akusere mano kad bus berniukas bet echoskopas dar nesako nieko
Jau ir pradedam…
Airijoj irgi akuseres pagal duzius pasako,kas bus,nezinau ar tiesa ar ne,draugei atitiko,man jeigu tikrai gims mergaite tai duziai tokie pat ,kaip pirmosios.nes berniuku sirdies duziai taip i apacia kazkaip musasi,o mergaites auksti duziai ir daznesni.kaip is tikro nezinau.
angeliuke parašė:
irgi nemazutis![]()
Jau net moksliskai irodyta, kad duziai su lytim nieko bendro neturi kaip ir pilvo forma
aistyte22 parašė:
rennegerai nuima ta rugsti
Aš irgi Rennie, bet kartais taip pjauna ir degina rėmenį, kad net nepadeda... Kartais atrodo, kad nieko valgyt negaliu, net vaisių
Torri parašė:
Jau net moksliskai irodyta, kad duziai su lytim nieko bendro neturi kaip ir pilvo forma![]()
as irgi nelabai linkusi tiketi tokiais dalykais,pas mus taip sneka akuseres.o forma tai tikrai nesamones,kas kaip spelioja.as tai tiesiog laukiu leliaus ir tiek,net skanas ka sako,patikesiu kai pagimdysiu,nes pirma sake berniukas o gime mergyte,dabar kad ir sake lyg mergyte,tai pagimdysiu ir pamatysiu.
angeliuke parašė:
sveikutes,kalbat apie skausmelius,man irgi skauda klubai ir subinkaulis,kazkaip su pirmu nestumu velai pradejo klubai skaudet,o dabar anksti.miegot galiu tik ant de…
O man nei klubų skauda, nei dusina. Gal tik vieną naktį vieną klubą kažkaip skaudėjo. O šiaip miegu visiškai visaip ir nei viena padėtis manęs kažkaip nekankina. Prasidėjus nėštumui pagalvodavau, kaip reiks miegot vien ant šono, kai visada arba užmigdavau ant pilvo, arba pusiau ant pilvo. Bet kažkaip viskas natūraliai gavosi ir miegu ir ant kairio šono, ir ant dešinio, ir ant nugaros. Bet daugiausiai ant šono. Jokių blogybių ir dusimų nejaučiu. O va pagalvės tai nepaleidžiu
Visada tarp kojų bet kokia poza, o jei ant šono, tai dar ir apsikabinus
Ir labai patogu... Pradėjau naudoti, kai buvo 18 savaičių, tai patiko ir nuo tada nepaleidžiu. Net nemiegodama kai ant kampo įsitaisau, apsivijus laikau kojomis
Na o dėl odos, tai man veidą visada beria. Nuo paauglystės nieks neišgydo, net stipriausiais vaistais esu gydžiusis... Tam kartui padėdavo ir viskas. Prieš nėštumą kažkiek pagražėjusi oda buvo gal kokius metus, lazerio procedūr bandžiau, bet kai ne LT, tas kursas ir liko neužbaigtas. Nes visas žandas raudonais kapiliarais išsėtas nuo gimimo. O spuogeliai db nuolat kankina. Man irgi visi artimieji prognozavo mergytę, ir aš pati sau, bet ultragarsas lyg ir berniuką žada. Bet dar bus ultragarsas, tad matysim. Viena pažįstama iškart pasakė, kad berniukas bus, sako ji visada ką pirma pasako, tas ir būna
Sakau, kad veidas nuolat beriamas. Bet ji sako, kad ne dėl bėrimo taip sako visi, o tiesiog būna kai kurioms net paakiai pajuodę, tiesiog tokia būna nusilpusi iš išvaizdos. Plius ji dar taip išsireiškė, kad manęs nešvytinčios nematė
tai ogogo
Ant krūtinės spuogelių irgi yra dabar. O buvo man toks bais nemalonus įvykis prieš mėnesį. Grįžom iš LT į Norvegiją, viskas kaip ir gerai, persirengiau, ir tik žiūriu, tam tarpe tarp krūtų taip išberta raudonai, tokiais smulkiais spuogeliais. Ir šlapia, nes krūtinė didelė. Pamaniau, gal taip pašuto man, nes lb karšta diena buvo. Pabuvau dar gal pora savaičių, kentėt nebegalėjau nuo niežulio, nes po krūtimis jau taip raudona buvo, ir spuogeliai ant pilvo buvo persimetę ir aukščiau ant krūtinės. O kasymasis be perstojo... Paskui turėjau vizitą pas daktarus savo NO, tai diagnozės jokios nepasakė, tiesiog išrašė kremuką, jame gal 0,1 proc. hydrokortizono. Tai "nuėmė kaip ranka"...
Niežulys irgi dingo. O raudonumas pamažu pradėjo nykti su tais spuogeliais. Tai kas ten tokio mane buvo užpuolęs, neįsivaizduoju
Ot litaniją privariau
Siandien gavome dovanu patalynes komplekta is kupranugario vilnos
komplekte yra paklotelis irgi storesnis vilnonis ant ciuzinuko, tai as apie tokius nesu gidejusi ir maciusi.. ar vaikiuka reikia ant jo guldyti tiesiog, ar vis gi dar paklode reikia tiesti?
klausimas toks kaip is tamsaus misko buciau islindusi
S.A. parašė:
Siandien gavome dovanu patalynes komplekta is kupranugario vilnoskomplekte yra paklotelis irgi storesnis vilnonis ant ciuzinuko, tai as apie tokius nesu gidejus…
As guldydavau tiesiai ant kailio, tik vietoj pagalves uztiesaliuka patiesdavau, kad kailis nosytes ir burnytes nedirgintu.
S.A. parašė:
Siandien gavome dovanu patalynes komplekta is kupranugario vilnoskomplekte yra paklotelis irgi storesnis vilnonis ant ciuzinuko, tai as apie tokius nesu gidejus…
Jei tik neturesit bedu del alergijos,tada tiesiai be paklodes guldyk. Ir karts nuo karto balkone bent pravedint palik. Super dalykas sitie.As vokely ziemai turiu. I vezimuka deduos.
judoshiukas parašė:
O man nei klubų skauda, nei dusina. Gal tik vieną naktį vieną klubą kažkaip skaudėjo. O šiaip miegu visiškai visaip ir nei viena padėtis manęs kažkaip nekankina. Pr…
pas mane tai spuogiukai,kaip paauglystes tokie,bet ne niezti nieko tiesiog buna tol kol nescia.paauglystej tokiu problemu niekad neturejau.
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai