Camel parašė:
Kaune![]()
As irgi is kauno
Camel parašė:
Kaune![]()
As irgi is kauno
nerigute123 parašė:
As irgi is kauno![]()
djtropice parašė:
gal kartu gimdysim siauliuose :DD tik keliom dienom skiriames![]()
aš tai kai žinai tris datas kada man gimdyt tai nžn kada čia gausis
nerigute123 parašė:
Del ko jie blogi sake? Pas mane gliukozes rado sako gal del maisto tai sekanti karta biski paziejau ka valgau ir velai vakare jau nebevalgiau ir rezultatas pasitais…
Sake prasidėjo mažakraujyste tipo hemaglobinas žemas ar kas ten ir šlaptimas blogas uždegimas kažkoks yra ar kas bjaurus tas mano dataras nepasako visko normaliai tik pasakė kad blogi tyrimai ir viskas :/
Anžela parašė:
nes su kaju dare cp paa mane siauras dubuo todel waisius didelis bandziau gimdyt bet nesidarinejo todel ir dabar cp
Pas mane irgi kliniskai siauras dubuo, leido su pirmu ilgokai pabandyt pagimdyt, bet nesigavo ir padare cp.o dabar sako, gal vaikas toks didelis neuzaugs, pabandyk pati 1 is 4 pavyksta..tai svarstau dabar, nes sake, jei labai pageidauciau darytu cp.o tau tokiu pasiulymu nebuvo?
greta4321 parašė:
Pastebėjau čia daug kam darys cp. Ar yra tokių kurios ruošiasi pačios gimdyti ?![]()
As ruosiuosi ir tikiuosi, kad pavyks naturaliai
greta4321 parašė:
Pastebėjau čia daug kam darys cp. Ar yra tokių kurios ruošiasi pačios gimdyti ?![]()
Tai kad tokiu daugiau kurios pacios gimdys ;) as taip pat pati noreciau gimdyt ir tikiuosi taip ir bus
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai