Miškelis parašė:
Aš per paskutinę savaitę numečiau 0,5 kg, viso esam prikaupę 8 kg ir čia viskas gerai, tiesiog nei aš, nei augalėlis nesame dideli![]()
aš irgi nedidelė tai ir mano vaikas nedidelis turėtų būti
Miškelis parašė:
Aš per paskutinę savaitę numečiau 0,5 kg, viso esam prikaupę 8 kg ir čia viskas gerai, tiesiog nei aš, nei augalėlis nesame dideli![]()
aš irgi nedidelė tai ir mano vaikas nedidelis turėtų būti
Bela24 parašė:
Mano mama gimde naturaliai. drauge viena pasakojo, kad pakliuvo i pamaina seseliu senmergiu, kurios tarsi nemyli savo darbo, su ja elgesi siurksciai, vaiku irgi. pa…
pas mus wisos malonios seseles
greta4321 parašė:
aš irgi nedidelė tai ir mano vaikas nedidelis turėtų būti![]()
as ir zemute
aišku geriau kai malonios akuseres gimdyme, nors kartais ir tos malonios taip padaro, kad ilgai negali atsigaut
as po pirmo gimdymo reanimacijoj atsidūriau, nors per gimdymą akušerė buvo nuostabi, viską padėjo, palaikė. dabar tik turiu patarimą visoms mamoms - jei po gimdymo karščiuosite - nevažiuokite namo, tegul išsiaiškina kas jums. aišku tikiuos kad nė vienai taip nebus...
greta4321 parašė:
Aš pastebėjau,kad man jau prasidėjo toks laikotarpis kai noriu tik valgyt ir miegot daugiau niekonet sunku jau vaikščiot ir stovėt. Gal kuriai dar tai y…
man savaite laiko taip buvo gulejau miegojau ir valgiau na dabar jau praejo bet vistiek lovos trauka o nuo siandien man gulejimo rezimas tai vistiek ir parduotuve reikia ir laukia pasivaiksciot nemegstu gulet
o visu leliukai stipriai spardosi? nes mano leliukas tikrai neishiperaktyviuju, nespardo man sonkauliu. Judesiukus jauciu, bet jie svelnuciai ir dazniausiai jauciu judesiuku porcija ryte, per pietus ir vakare, o daugiau ramuma. Dauguma mamyciu sako, kad ju leliukai spardosi nuolatos ir taip, kad net tenka pasakyti auch, uj ir t.t. ar yra mamyciu, kuriu leliukai ramus? ar cia man taip vienai?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai