dvynes andzela ir adrija parašė:
na ka po dvieju savaiciu tureciau gimdyt![]()
as irgi jau noriu
as irgi jau noriu
Sveikinu aš irgi noriu kuo greičiau,kad tas spalis ateitų
Sveikos mamytes. Kalbejot apie gimdymus. As skaitau lb lb superine knyga gimdymas su sypsena, ten aiskiai parasyti patarimai kaip naturaliai be jokiu nuskausminamuju pagimdyt gali kiekviena, tik tam turim nusiteikt, susikaupt ir viska gerai apgalvot. Nereikia bijot, reikia tiket savim ir isikalt i galva kad tik naturaliai gimstantis kudykelis pajaus musu meile ir siluma, kuri yra butina pirmosiomis jo gyvenimo sekundemis gulint mums ant krutines ;) visos bukit stiprios ir siekit to, kas geriausia ;)
P.s. nekalbu apie tas kurios negali gimdyti pacios, kurioms butinas cp, bet nesuprantu tu, kurios tik del baimes renkasi lengviausia iseiti.
Mollie parašė:
Ti kkelis kartus susilaukiau netiketo demesio is aplinkiniu del to, kad laukiuosi - jaunas vaikinas picerijoje uzleido be eiles i WC. Po to nesenai Senukuose kasini…
Na ir as maniau kad tikrai lieps darytis cp...Tai ejau spec. pasitikrinti ir pan, tai viska patikrinus drasiai leido gimdyti paciai nes akyje jokiu pakitimu nera
Ir tinklaine stora ir jokio spaudimo nera ir akies dugnas geras
greta4321 parašė:
Aper tris sav priaugau tik 1kg tai išvis 7,5kg nedaug visai
Aš per paskutinę savaitę numečiau 0,5 kg, viso esam prikaupę 8 kg ir čia viskas gerai, tiesiog nei aš, nei augalėlis nesame dideli
Kai dar nebuvau nescia, sakiau, kad gimdysiu tik su nuskausminamaisiais arba reikalausiu cp
esu lb opi skausmui
taciau daug ka pakeite mamos pasakojimai kaip ji gimde mane, sese ir broli, dar keliu draugiu, bei pasakojimai, kurios turejo cp. tai dbr as tikiuosi, kad bus viskas gerai ir leis Dievulis gimdyti paciai
kol kas ir gine apie tai tesneka, tikiuosi neapsivers pasaulis paskutine minute...
viena drauge lb isgasdino, kai pasakojo cp pojucius, nors ir su nejautra, tai kazkaip siurpstu, o dar tas vaizdelis, kur viena mamyte idejote, tai visai ''smagu''. oj tas mano smalsumas
Bela24 parašė:
Kai dar nebuvau nescia, sakiau, kad gimdysiu tik su nuskausminamaisiais arba reikalausiu cpesu lb opi skausmui
taciau daug ka pakeite mamos pasakojimai…
o kas buwo mamytej po cp?
Mano mama gimde naturaliai. drauge viena pasakojo, kad pakliuvo i pamaina seseliu senmergiu, kurios tarsi nemyli savo darbo, su ja elgesi siurksciai, vaiku irgi. pasakojo, jausmas buvo kad ja nuo stalo nukocios, kaip tampe, kol ta vaikiuka istrauke per cp. ir tai komentarus kokius dave, kad mergyte neverke, kad per didele, kabinejosi prie visko, kazka pamirso, leke paimt operacijos gale, vienu zodziu ant ziauriu papuole. kaip as bijau papult ant tokiu ir panasiu besirdziu
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai