inganovaja parašė:
Inai pasislepus spintelei turejones rekia seseles kad negalima
tegul tik pabando rekti..
inganovaja parašė:
Inai pasislepus spintelei turejones rekia seseles kad negalima
tegul tik pabando rekti..
boruzelez parašė:
Seip tai pirmas dienas vaikas nebudavo su mama ir ji maitindavo karves pienu.regis uzaugom
Kiek zinau mamos kitos nutraukdavo ir taip kitiems vaikams duodavo per AVENT KURSUS tikrai negirdejau tokio dalyko kad vietoj savo pieno duoti karves piena. Sesers drauge kai dave karves pieno nors vaikelis ugtelejes buvo tai ligoninej atsidure. Tiek prie pieno tiek prie sulciu po biski pratint reik o ne iskaet tokiaus dalykais maitint.
nerigute123 parašė:
Kiek zinau mamos kitos nutraukdavo ir taip kitiems vaikams duodavo per AVENT KURSUS tikrai negirdejau tokio dalyko kad vietoj savo pieno duoti karves piena. Sesers …
Dabar niekas ir neduoda pieno
kalba eina apie musu daugelio vaikyste
didzioji musu dalis auge tik karves pieno pagalba. O del kitos mamos pieno, tai ir jis nera tinkamas, nes ne tam vaikui jis pritaikytas.
Torri parašė:
Dabar niekas ir neduoda pienokalba eina apie musu daugelio vaikyste
didzioji musu dalis auge tik karves pieno pagalba. O del kitos mamos pieno, tai ir jis ne…
As ir kalbu apie musu vaikyste.
nerigute123 parašė:
As ir kalbu apie musu vaikyste.
Tai cia retas atvejis buvo, kad kitos mamos pienu butu maitine. Darydavo ligoniniu virtuvelese spec piena ir kefyra vaikams, bet jo labai mazai israsydavo daktarai, todel gan anksti visi gavom skiesto pieno arba pieno su manu kruopom.
As ir kalbu apie vaikyste ir zinau kad ta piena virindavo dar tokio tik nutraukto tikrai neduodavo beto mano mama mane maitino ir sesers vaika nes tokia situacija buvo arba vaiku namai arba paugint pusesere mano kol jos mama atsikoses uzaugom kaip seses is to pacio papulio valgem ir dar priduodavo pienuka y punkta ot fabrikelius turejo
Torri parašė:
Tai cia retas atvejis buvo, kad kitos mamos pienu butu maitine. Darydavo ligoniniu virtuvelese spec piena ir kefyra vaikams, bet jo labai mazai israsydavo daktarai,…
Nezinau to is mamos neteko girdeti bet vistiek idomu.
bet vistiek spec receptura darydavo kaip sakai.
Torri parašė:
Tai cia retas atvejis buvo, kad kitos mamos pienu butu maitine. Darydavo ligoniniu virtuvelese spec piena ir kefyra vaikams, bet jo labai mazai israsydavo daktarai,…
mano mamai duodavo misinio, kosiu visokiu varskyciu toj virtuvelej mane maitinti
saviskiui nuo 9menesiu darau koses ant karves pieno pagamintas. Gerti jis kazkaip to pieno nelabai geria tai ir neduodam..
nerigute123 parašė:
Nezinau to is mamos neteko girdeti bet vistiek idomu.![]()
Tai gal kiek jaunesne esi, tai jau buvo kokie misinukai. Pries 30metu tokiu dalyku nebuvo
105 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
O su kokia šiandien daryta buvo?