Camel parašė:
Labas rytas![]()
Merginos norejau paklausti,gal zinot jei stovi darbo birzoj ir gauni pasalpa tai …
Priklauso, jei is sodros negauni dekreto.
Camel parašė:
Labas rytas![]()
Merginos norejau paklausti,gal zinot jei stovi darbo birzoj ir gauni pasalpa tai …
Priklauso, jei is sodros negauni dekreto.
Cukranendrė parašė:
mano mamai duodavo misinio, kosiu visokiu varskyciu toj virtuvelej mane maitintisaviskiui nuo 9menesiu darau koses ant karves pieno pagamintas. Gerti jis kazkai…
Saviskiui koses su pienu ir verdu nuo kokiu 7-8men ir piena geria, maniskis aplamai pieninis vaikas
Torri parašė:
Tai gal kiek jaunesne esi, tai jau buvo kokie misinukai. Pries 30metu tokiu dalyku nebuvo![]()
Tai kad jau buvo, mano vyra uosviene maitino misinuku sake, lygiai pries 30 metu, nes po tevo laidotuviu jai sake pienas dingo.
Torri parašė:
Tai gal kiek jaunesne esi, tai jau buvo kokie misinukai. Pries 30metu tokiu dalyku nebuvo![]()
Nu truputi jaunesne 26
bet del idomumo paklausiau mamos tai minejo kad net prie mano brolio kuris 16 m. Vyresnis sake kitos mamos piena duodavo.
damasenko parašė:
Tai kad jau buvo, mano vyra uosviene maitino misinuku sake, lygiai pries 30 metu, nes po tevo laidotuviu jai sake pienas dingo.
Nu nezinau is kur jo gaudavo, bent klp mama tokio daikto negaudavo. Ligoninej gamindavo tik kazkoki spec piena, bet misinio tikrai neduodavo, buvo elementarus pieno milteliai ir tiek, bet tai toli iki misinio buvo.
Torri parašė:
buvo buvo.. turiu sovietine spoko knyga is uosves paimta.. tai buvo rasoma ir apie misinukus
Cukranendrė parašė:
buvo buvo.. turiu sovietine spoko knyga is uosves paimta.. tai buvo rasoma ir apie misinukus![]()
Na kaip kas misini tada suprato, nes duodavo tokius pieno miltelius, tai tas pats pienas buvo tik isgarintas vanduo. Iki dabartinio misinio toli jam buvo.
Torri parašė:
Na kaip kas misini tada suprato, nes duodavo tokius pieno miltelius, tai tas pats pienas buvo tik isgarintas vanduo. Iki dabartinio misinio toli jam buvo.
85 metu knyga.. A. Vingras

nepatingejau paieskot
o 77 metu spoko knygoje tiesa misineliu nera
nors ir senos leidybos knygos bet naudingos info apie maitinima daug yra.. todel ir laikau kazkaip
Na bet kokiu atveju tiesioginio karves pieno niekas neduodavo. Vistiek vienaip ar kitaip vistiek karves pienas turi buti adaptuojamas kudikiui ir kudikis prie jo pratinamas po truputi o ne taip kad neturiu pieno pavirinau karves piena i buteliuka supyliau ir se gerk. Nes is ankstesniu zinuciu kad uzaugot ant karves pieno tai man panasiai ir nuskambejo
matyt nesupratau
beja taip pat mama minejo apie sulciu davima tai tik neatsimenu kokias sultis dave kai buvau apie 2 3 men. Ir tai po kelis lasiukus su pipete ilasindavo tai sake taip patiko man kad rekt pradejau nes dar norejau. O kai primaitint pradejo tai daroviu kose virdavo su sultiniu is cukrinio kaulo.
4 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai