B.I.T.Ė. parašė:
Nes vaikai skirtingi. Pailsėjai su pirmu, o va dabar darbuokis, mamule😂😂
Skirtingi tikrai, bet ir ne vienodai juos auginu. Pati sau ir prisizaisiu, nes maziuke neklausys
B.I.T.Ė. parašė:
Nes vaikai skirtingi. Pailsėjai su pirmu, o va dabar darbuokis, mamule😂😂
Skirtingi tikrai, bet ir ne vienodai juos auginu. Pati sau ir prisizaisiu, nes maziuke neklausys
Ghjk parašė:
Skaitau apie "ožiukus" ir noriu paklausti, ar kieno nors vaikas taip sustresuoja, kad nustoja kvėpuoti ir gaudo orą kaip žuvis, pradeda mėlynuoti. Veiksmas trunka i…
Kaip tik buvau neseniai uzmacius info apie breath-holding spells, pasiskaitykit ☺️ raso gali buti del gelezies trukumo kraujyje arba siaip. Maniske kol kas tik reikimu kaprizus rodo, laukiam kas bus toliau 😃
Kedes is kambario isnesiau, tiek lipa nebeimanoma 🙈
laimav parašė:
Gal netinka pataisų sporos? Aš patepu bepanthen plus, jei paraudę. Ir pas mus kažkada grupėje berods diskutavome, kad mergaitėms pataisų sporos gali sukelti uždegim…
Aciu uz atsakyma,nebuciau net pagalvojusi😯
Pas mus irgi būna krenta ant žemės, bet toks momentinis pykčio parodymas, labai greit stojasi ir eina pas mane verkdamas arba vėl bando daryti tai ko neleidžiu. Tai tokiu atveju stengiuosi paimti ant rankų ir nešu tolyn iš tos vietos, bandau sudominti kažkuo kitu.
Dėl oro sulaikymo, tai yra kelis kartus pasitaikę, kai stipriai užsigauna, tai sulaiko orą, susiraukia ir jau atrodo tuoj tuoj rėks, bet net parausta, o tada pamėlsta veidukas kol pagaliau garsas atsiranda ir vėl įkvepia. Aišku tai trunka kokias max 10 sekundžių, bet vistiek baisu matyti besikeičiančią veido spalvą brrr.
Birzele5 parašė:
Aciu uz atsakyma,nebuciau net pagalvojusi😯
Bet gali būti ir įprotis gal
bet pabandykit kelias dienas nenaudoti
Ghjk parašė:
Skaitau apie "ožiukus" ir noriu paklausti, ar kieno nors vaikas taip sustresuoja, kad nustoja kvėpuoti ir gaudo orą kaip žuvis, pradeda mėlynuoti. Veiksmas trunka i…
Mano dukrai taip būdavo maždaug iki 4 metų, po to išaugo. Bet jai taip dažniausiai būdavo, kai užsigaudavo, ne dėl ožių. Pirmus kartus, kai pamatai, kad tavo vaikiukas tarsi alpsta ir mėlynuoja, atrodė žemė iš po kojų slysta, bet po to atradome sistemą, kai tik prasidėdavo priepuolis, lengvai į veiduką pūsdavo orą, tokiu būdu ji pradėdavo gaudyti orą ir priepuolis sustodavo. Mums tai buvo labai efektyvi priemonė, nes nedaeidavo iki alpimo ir dukrytė iškart atsigaudavo.
Čia straipsį radau, kažkas panašaus:
Nepasimetusi parašė:
Kaip tik buvau neseniai uzmacius info apie breath-holding spells, pasiskaitykit ☺️ raso gali buti del gelezies trukumo kraujyje arba siaip. Maniske kol kas tik reik…
Ačiū pasiskaitysiu.
O dėl lipimų, tai aš kai matau, kad tikrai pavojinga ir jis ne nenori suprasti (auginu tokį mažą nusuktaspranį, jam kad tik kuo pavojingiau), tai tada specialiai padarau, kad jis nugriutų, bet aišku, kad saugiai būtų, neužsigautų, tiesiog kad išsigąstų. Palikau minutei šiandien vieną, o jis nubėgo į virtuvę, užsiropštė ant barinės kėdės, ir siekė virdulio, kuris yra pastumtas prie pat sienos. Pasakiau ne, nukeliau, nustumiau kėdę j šoną, o jis po keliolikos minučių stumia kėdę prie dujinės ir lipa ant jos prie besitroškinančių pietų 🤦 tai atlenkiau kėdę atgal prilaikydama jį, kad truputi išsigąstų. Kitaip jis nesupranta. Bet yra išmokęs žodį atsargiai. Išgirsta ir sustoja.
Joll parašė:
Ar jūsų vaikai, kurie įprastai valgūs, būna, kad atsisako tam tikro patiekalo? Kaip tada elgiatės? Iš karto kažką kito duodat ar palaukiat prieš duodamos kitą patie…
Aš gamindama maistą visada turiu atsarginį variantą, kurį padedu lėkštėje pvz. koncervuotos pupelės, duona su sviestu, alyvuogių ar kokia garinta daržovė, jei nesu tikra, ar valgis pietus, nes nenoriu įprastinti pageidavimų koncerto, kad ves prie išrankaus valgymo. Ir tarkim, jei valgė tik pupelių, o visą kitą palieka, tada duodu stipresnius pavakarius. Jau dabar rodo pirštu ir rodo, noriu to 🙂 mes priešpiečiams visada valgom vaisius, šiandien daviau melioną, o jis atsisukęs į vaisių dubenį esantį ant spintelės rodo į bananus 😂
editule1015 parašė:
https://www.salexl.lt/vaikiskos-prekes/rotho-babydesign-kiddy-wash-vaikiska-praustuve-balta.html
Ačiū, kad prirodėt. Nusipirkau tą pirmąjį iš Salexl, tai labai patenkinta mažoji. Rankas, dantis plauna, paskui tą patį vandenį semia ir geria
daržoves, vaisius ten plauna salotoms. Žodžiu, pranoko mūsų abiejų lūkesčius
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
jau geriau obuolys koks