Liuka parašė:
Aš irgi taip maniau, kol buvusi kaimynė nepapasakojo, kad rugsėjį 1,5 metų dukra būtent taip gavo vietą-per kyšį.
Nu va. Reiškia puikiai veikia sistema 😁
Liuka parašė:
Aš irgi taip maniau, kol buvusi kaimynė nepapasakojo, kad rugsėjį 1,5 metų dukra būtent taip gavo vietą-per kyšį.
Nu va. Reiškia puikiai veikia sistema 😁
Liuka parašė:
Gal tuomet laikinai vesti į privatų bent pusei dienos? Ir gal kitais metais pavyks patekti į norimą darželį. Bent Kaune galima vesti į tokį, kuris turi laisvų vietų. Žinoma, važinėjimas gal nėra pats patogiausias, bet bent vaikas lankytų valstybinį.
Aš iš principo kyšio neneščiau. Kitame darželyje buvo tokia situacija, tai buvo direktorė atleista, vaikas prarado vietą, o sukilo vaiko tėvai, kuris pasiliko už brūkšnio. Kad paskui nebūtų taip, kad lieki be pinigų ir be darželio 😳
Wiku parašė:
O as ne i tema..
maniau, kad registravus vaika rajone ir turi ten turta, turesim bent 1 prioriteta …
Oj su rajonu yra tikrai prastai. Mes ziurinejom bustus, vyrui patiko vienas uz miesto ribos, sakau net negalvok, nes su darzeliu bus beda
O pala, jus iki siol nelankete? Is tikro nelabai turiu ka ir patarti. Ziureciau, kur yra laisvu vietu siuo metu Vilniuje, gal kas tiktu, gal kazkas pakeliui i darbus ar pan. Dabar savivaldybes puslapyje raso vyksta atnaujinimai, tai galite pasiskambinti i savivaldybe ir paklausti apie laisvas vietas siam momentui. Jei yra kokia laisva vieta (kiek pastebejau buna 3-4), tai ja galite is karto griebti, realiai be jokio konkurso. Zinoma cia jau nebus tie populiarieji darzeliai.
Liuka parašė:
Aš irgi jau nevilty su tais daržais. Kaip suprantu jūs tokioje pačioje situacijoje: pakeitėte gyv. ir deklaracijos vietą. O su tais kyšiais... man irgi sako-nešk, t…
Jeigu jus gyvenate Vilniuje, o ne Vilniaus rajone, tai jusu situacija yra visiskai kitokia. Kaip minejau prisegus nuosavybes dokumentus i sistema, konkurse dalyvaujate pilnavertiskai, tikrai nesvarbu, kad keitete gyvenama vieta
Mastau garsiai, nes nezinau ka daryt 🤷♀️
Vaikui bus 2.5, tai negi i darza i tik 3.5? Ir tai klausimas ar papuls..
man kazkaip gaila ir jos siuo klausimu, kad namie sedetu, ir seses, abi kokybisko demesio negautu, o ir bendraut su kitais vaikais reikia, poto is vis sunku bus adaptuotis.. o ir man su viena butu lengviau..
Del privaciu po puse dienos nesu girdejusi?.. 🧐 bet ir pinigai kosminiai..
Liuka, taip, musu situacija analogiska.. dar variantas laukt rugsejo, kai visi sueis i grupes ir eit i savivaldybe, klaust ar yra kur laisvu vietu, pildyt prasyma, tada ir kita diena gali jau eit. Bet jei tas darzas Lazdynuose? O mes gyvenam Nemencines pl. tai kas cia per vedimas i darza? Cia jau kiek neadekvatu, kad ir kaip to darzo reikia.. 🤦♀️
Nepasimetusi parašė:
Oj su rajonu yra tikrai prastai. Mes ziurinejom bustus, vyrui patiko vienas uz miesto ribos, sakau net negalvok, nes su darzeliu bus beda![]()
Ne, nelankeme, nuo 1.5m nlb buvo grupiu.. o dbr taip siutas ima.. 🙊
Wiku parašė:
Pas mus kaimynai vedė į privatų pusei dienos, kiek žinau, mokėjo mažiau. Irgi buvo mažesnis vaikas namuose. Bet čia Kaune, pas mus yra pusės dienos darželiai net keli.
Wiku parašė:
Mūsų darželyje galima pusdienį vesti arba pasirinktas dienas. Po karantino mes sugrįšim lankyti 3k/savaitę. Tiesiog pamačiau, kad aš susitvarkau pati su abiem, bet Lukrecijai darželyje patinka, tai vesim tik dėl vaiko. Toks lankymas mums kainuos apie 300€ su maistu. Www.basapieva.lt pažiūrėkit (Naujamiestis, tai dar gal pusė velnio), mes esam lb patenkinti, auklytės superinės, aplinka irgi, užsiėmimų įvairių, daug, ypač sensorinių. Dar Mažųjų valdos turi pusdienio darželį, bet jų kainos man nesveikos 😀
Kadangi dabar jokių būrelių nėra, o lankydavom po kelis per mėnesį, maisto ir užkandžių Lu pirkti nereikia, tai 300€ skamba dar visai protingai.
laimav parašė:
Pas mus kaimynai vedė į privatų pusei dienos, kiek žinau, mokėjo mažiau. Irgi buvo mažesnis vaikas namuose. Bet čia Kaune, pas mus yra pusės dienos darželiai net ke…
Aciu!
Liuka parašė:
Mūsų darželyje galima pusdienį vesti arba pasirinktas dienas. Po karantino mes sugrįšim lankyti 3k/savaitę. Tiesiog pamačiau, kad aš susitvarkau pati su abiem, bet …
Na reikes kazka "gimdyt".. susitvarkau ir as su abiem. Tik norisi zenkliai kokybiskesnio laiko su abiem, o ne "pabegom".. plius norisi, kad vyresnele jau visa laika praleistu taip, kaip ir turi, darze, su vaikais. Zodziu, reikalu ministerija..
Wiku parašė:
Na reikes kazka "gimdyt".. susitvarkau ir as su abiem. Tik norisi zenkliai kokybiskesnio laiko su abiem, o ne "pabegom".. plius norisi, kad vyresnele jau visa laika…
Labai jus suprantu!
O aš tik dabar pradėjau normaliai skirti laiko sau, išeiti viena pasivaikščioti, vonioje pagulėti. Kai Liucija pradėjo valgyti kietą maistą ir manęs, tiksliau mano krūtinės, tiek nebereikia aš galiu laisviau kvėpuoti ir pajausti, kad kvėpuoju 😀
15 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai