mergingute parašė:
As tokiu klausimu : gal keistai nuskambens ar myletis pastojus galima ar geriau kazkiek laiko susilaikyt?
Jei daktare nesakė, kad geriau susilaikyti, tada galima, tik aišku ramiau
mergingute parašė:
As tokiu klausimu : gal keistai nuskambens ar myletis pastojus galima ar geriau kazkiek laiko susilaikyt?
Jei daktare nesakė, kad geriau susilaikyti, tada galima, tik aišku ramiau
striksiuke parašė:
Jei daktare nesakė, kad geriau susilaikyti, tada galima, tik aišku ramiau![]()
Aš bijau ir kankinu vyrą 🤦♀️ bet jis supranta kodėl ❤️
Varona Ivanovna parašė:
Aš bijau ir kankinu vyrą 🤦♀️ bet jis supranta kodėl ❤️
Cha cha yra kitu būdu, aš kol kas naudoju šita, bet blemba uzknisa, kad o man tai kas iš to, kažkaip abydna, abu pastojom, turėtume abu kentėti ;))) aciu D, kad bnt jau man praėjo tas etapas, kai baisiai norėjosi, o dabar kai iš viso pradėjo tepti, tai net minties nekyla apie seksą 🤦🏼♀️
mergingute parašė:
Aš tai privengiu.. Buvo keli kartai, bet neramu man.. Geriau palauksiu, jei viskas bus ok, atsigriebsiu kitą semestrą 🙄
Aiškutė parašė:
Aš tai privengiu.. Buvo keli kartai, bet neramu man.. Geriau palauksiu, jei viskas bus ok, atsigriebsiu kitą semestrą 🙄
Tai va ir as atrodo kaip ir viskas gerai bet priwengiu.ir siaip viena minute noris kita jau nebe:)) lb nuotaika svyruoja
mergingute parašė:
Tai va ir as atrodo kaip ir viskas gerai bet priwengiu.ir siaip viena minute noris kita jau nebe:)) lb nuotaika svyruoja
As vyro nekankinu, jei jau nori, tai gauna
bet pas mane jokiu tepliojimu nera, tai kaip ir nera priežasties saugotis
beeet man pačiai jau tai nelabai norisi meilės
purle parašė:
Wow, sveikinimai!!!! Aš net apsiverkiau paskaičius :)!!! Nes man dabar labai panaši situacija. Siūlė valymą vasario 28 dieną,kadangi patepliojo, nulekiau į vgn ir a…
Gal bus kaip ir man gerai viskas..
as negalejau patiket tiesa sakant po tokiu diagnoziu, nes ir sake nieko nera.. O tiesiog trbt buvo kad nesimate, o iskart toks atsakymas.. Man dvi savaites pabega rudai zinokit, tai del placentos atsisluoksniavimo. Pasirodo nebutinai blogiausia rodo.. Zodziu stebuklas cia mums
sekmes ir jums. Man irgi dar nestumo simptomai yra ir as galvoju kaip gali buti jei man nesivysti
striksiuke parašė:
Cha cha yra kitu būdu, aš kol kas naudoju šita, bet blemba uzknisa, kad o man tai kas iš to, kažkaip abydna, abu pastojom, turėtume abu kentėti ;))) aciu D, kad bnt…
Nu mum neleido iki 12 sav (pas mus ivf) tai vyras nuo Kaledu negaves... pabandziau vyrai laiminga padaryt bet daugiau neleidzia sako matau kad pati kankinies nenoriu kad tau butu sunku kentekim abudu
laurijanaZ parašė:
Nu mum neleido iki 12 sav (pas mus ivf) tai vyras nuo Kaledu negaves... pabandziau vyrai laiminga padaryt bet daugiau neleidzia sako matau kad pati kankinies nenori…
Tai jum 2 sav liko, nedaug kentėti 🤭 vardan tokio tikslo verta
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai