striksiuke parašė:
Tai jum 2 sav liko, nedaug kentėti 🤭 vardan tokio tikslo verta
Gerai butu
vyras tai furistas velykom grys
chi chi namie buvo dvi savaites tai tik i lova ir abu pikti abu norim...
striksiuke parašė:
Tai jum 2 sav liko, nedaug kentėti 🤭 vardan tokio tikslo verta
Gerai butu
vyras tai furistas velykom grys
laurijanaZ parašė:
Gerai butuvyras tai furistas velykom grys
Nu joa 🤔😌😀
Vikute12 parašė:
Sveikos Merginos 😋 turiu ir aš Klausima mano vyras gryšta ant Velykų mes jau labai vienas kitas pasiilgom ☺️☺️ ar galima mylėtis nors mum bus 11 savaites mūsų leluk…
Su daktarė pasikonstuokit ir bus aišku
Vikute12 parašė:
Sveikos Merginos 😋 turiu ir aš Klausima mano vyras gryšta ant Velykų mes jau labai vienas kitas pasiilgom ☺️☺️ ar galima mylėtis nors mum bus 11 savaites mūsų leluk…
O kodėl ne? Jei gerai jaučiates. Tik ne grubiai ir jei pati norit. Su protu kaip sakant. Bent jau daktarė man taip sakė
Ar kas nors turi problemu su aukstu spaudimu? 🤔 Situacija tokia, kad su praeiti nestumu turejau aukstesni spaudima ir nuo panasiai puses nestumo geriau vaistus. Ne nestumo metu spaudimas normalus. Siandien pradejo spaust galva ir pasimatavus pamaciau, kad uzkiles. Tai dabar galvoju ar stebeti toliau? Ar greiciau pas gine kreiptis? Vizitas tik uz dvieju sav.
Just. parašė:
O kodėl ne? Jei gerai jaučiates. Tik ne grubiai ir jei pati norit. Su protu kaip sakant. Bent jau daktarė man taip sakė![]()
Nu taip viskas kolkas man gerai ir jaučiuosi gerai 😋☺️ tai aišku kad noriu 😂😂,
saundstorm5 parašė:
Ar kas nors turi problemu su aukstu spaudimu? 🤔 Situacija tokia, kad su praeiti nestumu turejau aukstesni spaudima ir nuo panasiai puses nestumo geriau vaistus. Ne …
Man lygiai tokia pati situacija. Būtinai stebekite ir praneskite savo gydytojai. Maniske sakė, jei su pirmu vaiku buvo spaudimas, kad ir nuo vidurio, jau yra rizika, kad su kitu bus nuo pradžios. Aš irgi issitraukiau aparatą...
O dėl spaudimo man sakė Rizika nuo 140/100. Kai būdavo 130/90 dar leisdavo būti be vaistų.
Laureen parašė:
Man lygiai tokia pati situacija. Būtinai stebekite ir praneskite savo gydytojai. Maniske sakė, jei su pirmu vaiku buvo spaudimas, kad ir nuo vidurio, jau yra rizika…
Nu jo, dabar stebesiu. Veliau nukrito. Bet esu garantuota, kad visa nestuma reiks gert vaistus ir stebet spaudima. Nera gerai, kai apatinis toks aukstas, man kazkaip jis auksciau 85 niekad nekyla. Na stebesim dabar 😉
purle parašė:
Wow, sveikinimai!!!! Aš net apsiverkiau paskaičius :)!!! Nes man dabar labai panaši situacija. Siūlė valymą vasario 28 dieną,kadangi patepliojo, nulekiau į vgn ir a…
Šiandien ir aš išgirdau žinią, kad nesivysto... Sakė nustoti gerti progesteroną, sekantis vizitas kovo 12. Jei iki to laiko nepradėsiu kraujuoti...turbūt į ligoninę siųs
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai