Raaasele parašė:
Šiandien ir aš išgirdau žinią, kad nesivysto... Sakė nustoti gerti progesteroną, sekantis vizitas kovo 12. Jei iki to laiko nepradėsiu kraujuoti...turbūt į ligoninę…
O jaučiat kažkokius požymius? Gal dar ne viskas prarasta...
Raaasele parašė:
Šiandien ir aš išgirdau žinią, kad nesivysto... Sakė nustoti gerti progesteroną, sekantis vizitas kovo 12. Jei iki to laiko nepradėsiu kraujuoti...turbūt į ligoninę…
Erdv parašė:
Kad kažkas blogai būtų nepajaučiau.. Nevėmiau ir su pirmu nėštumu, papykina vieną dieną stipriau, kitą rodos nepykina, krūtinės jautrumas irgi kinta paros eigoje. Rugsėjį turėjau persileidimą, o dabar tikėjau, kad viskas gerai
Raaasele parašė:
Kad kažkas blogai būtų nepajaučiau.. Nevėmiau ir su pirmu nėštumu, papykina vieną dieną stipriau, kitą rodos nepykina, krūtinės jautrumas irgi kinta paros eigoje. R…
Kada buvo jusu paskutinis ciklas?
Mano irgi nesivysto greiciausia :(( tai kita savaite jau tiksliai pasakys. Bet mano situacija ziauri ,kraujuoju jau 4 dienas su baisuliniais skausmais. Bet vakar dar nesake jog persileidineju, sake kita davaite matys ar paauges,ar jau issivales o gal tiesiog nebeauga ir jau ju pagalba isvalys. Pagal mm man 9ta savaite, o zirniukas vos 5 savaiciu,tai jis jau seniai taip iseina jog sustojes vystitis. Pagal numatoma pastojimo laika turetu buti 7sav. Tai bet kuriuo atveju jau labai seniai nustojes
Raaasele parašė:
Rolin parašė:
Mano irgi nesivysto greiciausia :(( tai kita savaite jau tiksliai pasakys. Bet mano situacija ziauri ,kraujuoju jau 4 dienas su baisuliniais skausmais. Bet vakar da…
Tikrai labai apmaudu
tikiuosi, jog viskas jums gerai bus. Jau ir pati pradedu nerimauti, tokias zinutes paskaicius
saundstorm5 parašė:
Tikrai labai apmaudutikiuosi, jog viskas jums gerai bus. Jau ir pati pradedu nerimauti, tokias zinutes paskaicius
![]()
Tai va, as man viskas labai gerai buvo, gerai jauciaus nei pykino nei ka.. ir sekmadieni biski pasitvarkiau ir sakau viskas einu as atsisesti jau nieko nebedarysiu,biski pavargau..
Ir nueinu i wc.. ziuriu kraujas... i asaras ,biski i panika, ka dabar daryti... nu ir viskas taip prasidejo,pirmadieni smarkiau ir jau su skausmu,antradieni isvis daug ir labai skaudziai . Ir iki siol skauda ir kraujuoju, o vizitas tik treciadieni,pasakys tikra situvija. Nes db kol kas mate nestuma tik maaazaaa. Ir kodel galvoju? Ir maitinaus biski sveikiau ir nepersitempiau, o va ir nesvysto. Pastojau is pirmo karto . Kitas bandymas mazdaug po puse ketu gales buti, siaubas kiek laukti
Rolin parašė:
Tai va, as man viskas labai gerai buvo, gerai jauciaus nei pykino nei ka.. ir sekmadieni biski pasitvarkiau ir sakau viskas einu as atsisesti jau nieko nebedarysiu,…
O kodel nebandet i priimamaji vaziuot?
Airisė parašė:
O kodel nebandet i priimamaji vaziuot?
As Uk gyvenu. Tai zinokit iskart skambinom, man net medikus atsiunte. Paskui patys nuvaziavom i ligonine, sake skana turi padatyti. palaukem ir pasake,kad nieko man nedarys ir vaziuoti namo. Pirmadieni skambinau i kita pagalbos linija ,jie man sako negalim niekuo padeti. Bet antradieni vel pasiskambinau ir jau sutiko apziureti. Tai ir pamate jog nestumas tik apie 5 sav kai pagal mm 9sav. O kodel kraujuoju sako net neisivaizduojam. Kodel skauda ? Net neisivaizdyojam..nu tai zodziu galvoju. Man tik idomu kada jie pamato kad jau persileidineju? Nes pas juos lankiausi po 3 dienu kraujavimo, tai gal jau butu mate kad viskas ?
Rolin parašė:
As Uk gyvenu. Tai zinokit iskart skambinom, man net medikus atsiunte. Paskui patys nuvaziavom i ligonine, sake skana turi padatyti. palaukem ir pasake,kad nieko man…
Vaje... Linkiu jums tik geriausio! Laikykites!❤️
Raaasele parašė:
Užjaučiu, o nuo kiek savaičių jau nebesivysto?
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai