Without parašė:
Ar pas visas leliukai judejo skano metu?
Kazkaip neramu nors sake, kad viskas gerai.. skanas truko apie geras 10min o nei j…
mano miegojo, net turejau pasokineti, kad issitiestu ir galetu raukslyte ismatuot
Without parašė:
Kazkaip neramu nors sake, kad viskas gerai.. skanas truko apie geras 10min o nei j…
mano miegojo, net turejau pasokineti, kad issitiestu ir galetu raukslyte ismatuot
jenter parašė:
Pasimatavau ką tik cukrų tai 8,4Norma iki 6,7 turėtų būti
suvalgiau sumuštinius 3 su batonu ir suriu...
Oi, baltų miltų produktus jau mesk iš meniu
jenter parašė:
Vakar vakare 4,3 buvo. Bet vakar sveikai maitinausi. Sunku man su tuo sveiku maistu bus![]()
Man irgi lb sunku sveikai maitintis... Stengiuosi kažkiek.. O jus matuojant po valgio 2 val ar iškart po valgio?
SoNNa parašė:
Oi, baltų miltų produktus jau mesk iš meniu![]()
Vaje vaje.
Juratinka parašė:
Man irgi lb sunku sveikai maitintis... Stengiuosi kažkiek.. O jus matuojant po valgio 2 val ar iškart po valgio?
2 val po valgio. Jau bijau valgyti iš viso. Jaučiu man tas pykinimas ir silpnumas nuo to. Aš daug viršsvorio turiu
paskutinius pusę metų taip man jis užlipo
Without parašė:
Mano irgi nejudejo,taip neramu man pasidare,nes kiek skaitau visu muistesi vos pamatyti ejo.mano tik uzsidenge i gala skano veiduka rankyte.
jenter parašė:
Vaje vaje.![]()
Ar daug viršsvorio turit? Man irgi ta pati problema, bet va aš anksčiau rūkiau, o kadangi planavome mažiuką tai numečiau prieš 7men, tai va tada ir prasidėjo, 10kg ant manęs užlipo... Ir problemos... Eina sau, irgi nezinau ka valgyti, nieko atrodo negalima, arbata, kava be cukraus, pyragu nevalgau, nors gabaliuką sausainio per dieną leidžiu sau kolkas.. Nes dar nebuvau pas endo.. Dabar kojai kažkas pasidarė, tai paeiti negaliu, o cia irgi blogai, judėjimas būtinas dėl tų cukrų visokių.. Va katik pablioviau į pagalvę, kad mane čia puola visokie dalykai... Svarbu tik mažiukas kad sveikas būtų ❤️
Juratinka parašė:
Ar daug viršsvorio turit? Man irgi ta pati problema, bet va aš anksčiau rūkiau, o kadangi planavome mažiuką tai numečiau prieš 7men, tai va tada ir prasidėjo, 10kg …
Daug 🙈 kai pasisveriau tai issigandau. Tiek su pirmu gimdyt važiavau ,🙉😭 aišku prisidėjo saldumynai. Kas diena juos edziau darbe ir vakare. Jaučiu problemos nuo tada ir prasidėjo su cukrumi
jenter parašė:
Man šitas dalykas ir labai į depresija varotokia ligota jaučiuosi 🙈 Aišku kai pagimdysiu jau susiimsiu juodai,bet dabar kai pastoviai pykina ir silpna tai ir no…
Man lygiai taspats jei ne pavalgau pastoviai pykina.. Pirmas nėštumas mano toks lengvas buvo, net nejaučiau iki gimdymo priaugau tik 5.5kg... Viskas liuks buvo. O dabar nuo pat pradžių problemos. Su vyru jau 13 metu, abu labai laukiam šio mažylio.. Vyras dabar kol karantinas namie tai viska daro maitina ir panašiai..ir bijo nes jau kitą savaitę pradės dirbti, bijo palikti mane vieną.. Aš kažkaip vistiek galvoju ta cukrų man pripaiše nors jo nėra didelio pas mane, tiesiog iš vakaro privalgiau pyragaičių, dar buvau pas dantiste vaistų nuo skausmo leido, dideli stresą turėjau nes 3 naktis nemiegojus dėl skausmo buvau.. Na bet dabar nk nepadarysi..
Juratinka parašė:
Man lygiai taspats jei ne pavalgau pastoviai pykina.. Pirmas nėštumas mano toks lengvas buvo, net nejaučiau iki gimdymo priaugau tik 5.5kg... Viskas liuks buvo. O d…
Aš nepamenu ką valgiau prieš tą tyrimą. Iš tikro labai dažnai ji kam pripaiso. Fb viena moteris rašė,kad atseit tom kuriom GD tai ligonių kasos už jas daugiau moka. Tai gal ir piešia ji kas antrai 🙉 bet mano rodikliai didoki bet nemanau kad insulino reikia.
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai