jenter parašė:
Pasimatavau ką tik cukrų tai 8,4Norma iki 6,7 turėtų būti
suvalgiau sumuštinius 3 su batonu ir suriu...
Matyt miltiniai patiekalai jums kelia šiuo atveju batonas
jenter parašė:
Matyt miltiniai patiekalai jums kelia šiuo atveju batonas
purle parašė:
Realiai darykit medicinapraktika laboratorijoj . Sumikėsit žymiai mažiauAš su genetike konsultavausi, tai pasirodo identiški tyrimai kaip toj medicina praktikoj…
Mano ginekologe sake, kad pas juos NIPT isplestinis 759 kainuoja... Kaip idomu, kad tiek skiriasi... Idomu ar cia tikrai tie patys... Nes aisku noretusi sutaupyti jeigu tas pats 😂
jenter parašė:
O tai norma bet kuriuo paros metu pavalgius 6.7?
Margarita8 parašė:
Nustatė 5.2. Bet paskubom man tuos rezultatus tarpduryje atidavė, sakau tai gal cukrus per aukštas, sako aukštokas ,turėtų būt žemesnis ir viskas, jokių nei rekomen…
Mano 5,5, tai irgi jokių rekomendacijų, tipo nieko čia blogo 😁 sakė palaukti, kai reikės gerti gliukozę ir jei tada bus aukštas, jau siųs pas endo. Tai atsisakiau saldumynų ir riboju angliavandenius.
jenter parašė:
Tai po tokio maisto, normalu, kad toks cukrus, batonas nieko gero, kad ir kaip skanu tie sumuštiniai 😁
Juratinka parašė:
O tai norma bet kuriuo paros metu pavalgius 6.7?
Dienos metu iki 6,7 gali būti sake.
Sun1 parašė:
Mano 5,5, tai irgi jokių rekomendacijų, tipo nieko čia blogo 😁 sakė palaukti, kai reikės gerti gliukozę ir jei tada bus aukštas, jau siųs pas endo. Tai atsisakiau s…
Nu gal. Ant greituku sukisau
Bet pajauciau pati kad silpna darosi ir drebulys ima
jenter parašė:
Dienos metu iki 6,7 gali būti sake.
Mano gliukomatis jau paštomate, varysiu pasiimt ir rytoj žiūrėsiu ką rodo. Bet manau nevalgant nesąmonių turėtų būti normose
Without parašė:
Ar pas visas leliukai judejo skano metu?
Kazkaip neramu nors sake, kad viskas gerai.. skanas truko apie geras 10min o nei j…
Mano nejudėjo, sakė viskas gerai 😉
jenter parašė:
Dienos metu iki 6,7 gali būti sake.O vakare irgi taspats?
Juratinka parašė:
Vakar vakare 4,3 buvo. Bet vakar sveikai maitinausi. Sunku man su tuo sveiku maistu bus
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai