Without parašė:
Ar pas visas leliukai judejo skano metu?
Kazkaip neramu nors sake, kad viskas gerai.. skanas truko apie geras 10min o nei j…
Pas mane labai judejo, makalavosi istisai rankom ir kojom. Nesiseke gydytojai pagaut gerai
Without parašė:
Kazkaip neramu nors sake, kad viskas gerai.. skanas truko apie geras 10min o nei j…
Pas mane labai judejo, makalavosi istisai rankom ir kojom. Nesiseke gydytojai pagaut gerai
Mig.. parašė:
Sveikos. Nežinau į kurią čia temą pataikyti, bet turiu klausimų. Vakar gavau tyrimus TTH 0.21 . dariausi pati, nes gydytoja siuntimo dabar vistiek neduos pas endr…
Na siūlyčiau nuotoliniu būdu susirasti endokrinologą, nes neaišku kiek tas karantinas dar bus, o nėra labai gerai Jums pačiai, nes tie permušimai ir visą kitą dėl to ir gali būti. Pati turiu autoimuninį tiroiditą. Nuolat vartoju tiroksiną, tik dozės keičiasi... Kas 3 mėnesius darau tyrimus ir gerai jaučiuosi. Pirmo nėštumo metu dozių reikėjo didesnių, nes skydliaukei didesnė apkrova augant leliukui. Dabar viskas normoje, bet tyrimus darysiu kas 2 mėn. Pasikonsultuokite būtinai.
Sun. parašė:
Cukraus norma 5.1, jei virs normos tuomet skiria endokrinologo konsultacijai
Mano 5.1 ir kaip gydytoją sakė esu per saldi 🙂 ir turiu konsultuotis su endikronologe
Sun. parašė:
Mano 5,57, tai nuo siandien pradejau matuotis cukru namuose![]()
Man kazkaip pasake kad dare per pirsto aparata reik pakartot or siust i laboratorija tai nelbsupratau.gal kas yra taip susidure?
Margarita8 parašė:
Man pirma tikrino vaginaliniu, tai kai tik įkišo pakėlė rankas, pati iš karto pamačiaumatyt išsigando, galvojo wtf, kas čia per daiktas, motin?
tada staigiai…
Prajuokinot 😁😁
Without parašė:
Tiek judėjo, kad gydytoja tik vos spėjo gaudyt 😄
Without parašė:
Miegojo
mergingute parašė:
Gal kieno.5.6? Ar cia daug?
Mano buvo 5,7 pasirodo
nuo vakar matuoju cukrų, tai vakar ryte 5,4 buvo diena norma. Siandien 5,3 ryte.
Margarita8 parašė:
Man pirma tikrino vaginaliniu, tai kai tik įkišo pakėlė rankas, pati iš karto pamačiaumatyt išsigando, galvojo wtf, kas čia per daiktas, motin?
tada staigiai…
sokas vaikui
Man vakar darė skana klinikose. Tai labai prastai vertinu apžiūra. Papuoliau pas paprasta gine. Nieko ji ten normaliai nežiūrėjo
dėl mano kūno formų prastas vaizdas matai buvo
Without parašė:
Pas mane lėlius gulėjo nejudėdamas kol ten daktare žiūrėjo, matavo.. Po kažkiek laiko atrodo atsibudo ir pradėjo rankytes kilnoti ir žandikaulį krutinti, bet taip palengva, na ką ten mažiukas 5.7cm 😁
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai